2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

Wist je dit al over elektrische laadpalen?

Waar kan je een laadpaal plaatsen?

Een laadpaal kan je bij jouw thuis laten plaatsen, op werk of op openbare plekken. Tip: de beste plek voor de laadpaal kan je het beste afstemmen met een laadpaal specialist.

Garantie op laadpalen

De garantie die je op een laadpaal hebt verschilt per aanbieder. Meestal is de garantie minimaal één jaar. Maar er zijn ook laadpaal specialisten die 2 jaar garantie geven. Zo een laadpaal aanbieder is bijvoorbeeld Reith Power; zij geven 2 jaar garantie op laadpalen.

Kosten voor het opladen

Het opladen van een elektrische auto is goedkoper dan het tanken van brandstof. De gemiddelde tarieven voor elektrisch laden ligt in Nederland tussen de €0.22 en €0.35 per kWh.

Advies van een specialist

Voordat u een laadpaal aanschaft wilt u wellicht een adviesgesprek met een laadpaal specialist. Zo een specialist kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Een specialist die u daarbij kan helpen is Reith Power. Zij adviseren u over welke laadpaal in uw situatie het meest geschikt is. Klik hier voor meer informatie.

Vervolgens, als u een laadpaal heeft gekozen dan verzorgen zij voor de verdere levering en montage. De oplaadpaal wordt op de meest ideale plaats vakkundig gemonteerd, zodat u als nieuwe laadpaal gebruiker er optimaal van kunt profiteren.

http://reithpower.nl/