2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Waarom een ooglidcorrectie fijn is

Een ooglidcorrectie (klik hier voor de website) is iets dat niet een heel bekend begrip is bij velen en een behandeling die niet snel gedaan wordt. Dit omdat het niet echt een ziekte is die opgelost wordt door dit probleem, maar het komt er allemaal net wat mooier uit te zien, het is te vergelijken met een schoonheidsspecialiste is iets wat veel mensen zeggen. Dit is volgens de deskundigen van Ooglift een ongelooflijke misvatting, het is namelijk zo dat als oogleden te ver naar beneden hangen het zicht belemmerd wordt, dit is gevaarlijk in het verkeer bijvoorbeeld. Vooral op de lange afstand wordt er minder scherp gezien als de oogleden het zichtveld verkleinen. Ik wil natuurlijk niet direct zeggen dat te lage oogleden een directe oorzaak voor ongelukken zijn, maar het speelt er wel in mee, een ooglidcorrectie is daarom iets goeds om de kans te verkleinen.

Een ooglidcorrectie van Ooglift

Bij Ooglift zijn een drietal specialisten in dienst die een ooglidcorrectie kunnen uitvoeren, dit kan bijvoorbeeld ook bij u. Het is helemaal niet zo’n intensieve behandeling als dat de meeste mensen denken dat het is, integendeel, na een aantal minuten is het alweer voorbij, een half uur duurt het zeker wel, maar niet veel langer. Zodra de verdoving eenmaal is ingewerkt, dit gaat door middel van een prik, is het zo gedaan. Er wordt gesneden in een vooraf afgetekend stuk huid, een stuk ooglid verdwijnt. Bij een ooglidcorrectie wordt dit later weer aan elkaar gehecht zodat de oogleden blijven hangen en er geen grote wond ontstaat, Ooglift doet dit altijd heel zorgvuldig. Zelf heb ik nooit een ooglidcorrectie laten doen, maar uit mijn netwerk zie ik wel dat vooral bij Ooglift het resultaat gewoon perfect is. Je spreekt bij Ooglift van een resultaatsverbintenis als je een ooglidcorrectie laat doen: je kunt er gewoon van op aan.

Meer weten?

Wil je meer weten over een ooglidcorrectie van bijvoorbeeld Ooglift of een van de concurrenten? Bezoek dan de website van Ooglift en lees de ervaringen van mensen die u voor gingen.