2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Microblading wenkbrauwen bij SkinQuip

Microblading wenkbrauwen bij SkinQuip

Met Microblading wenkbrauwen creeër je volle wenkbrauwen door middel van het handmatig toevoegen van pigmentatie aan de wenkbrauwen. Hiervoor wordt een speciaal ontworpen kartelmesje gebruikt. Het pigment wordt als het ware in de huid gekrast. Hierdoor is het mogelijk om uw klanten weer volle wenkbrauwen te geven, want helaas heeft niet iedereen de volle wenkbrauwen wenkbrauwen die ze zouden willen. 

Microblading is een handmatige techniek om pigmentatie toe te voegen aan de wenkbrauwen. Dit gebeurt haartje voor haartje waardoor het er heel natuurlijk en mooi uitziet, wat bij tatoeëren niet het geval is en er wat harder uit ziet. Bij tatoeëren is een behandeling ook pijnlijk en bij Microneedling doet het over het algemeen geen pijn. 

Hoe werkt een behandeling?

Microblading van de wenkbrauwen heeft een twee behandelingen nodig voor het beste resultaat. De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur en na 6 of 7 weken is het nodig om een tweede behandeling te ondergaan. Na de behandelingen ontstaan er hele kleine wondjes die goede verzorging nodig hebben. De specialist die u behandeld zal u hierover meer informatie meegeven zodat uw wenkbrauwen zo goed mogelijk herstellen voor het beste resultaat. Bij SkinQuip kunt u er van uitgaan dat de Microblading wordt uitgevoerd door echte vakspecialisten. Al onze Microbladers hebben dan ook de hoogst haalbare diploma’s behaald in Microblading.

Wenkbrauwen microbladen in minder geschikt als u bijna geen of helemaal geen wenkbrauwen heeft. Het is dus het meest geschikt om bestaande wenkbrauwen op te vullen. Via de website van SkinQuip kunt u eenvoudig een microblading afspraak voor de wenkbrauwen inplannen. Ook is het mogelijk om uw vragen te bespreken met een medewerker en aan de hand daarvan kunt u beslissen of microblading voor u de juiste optie is. Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag met al uw vragen over het microbladen van de wenkbrauwen. 

https://www.skinquip.nl/