2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Het droomcadeau voor elk meisje: een oogschaduw palet!

Elk meisje droomt natuurlijk over een oogschaduw palet. Hoe leuk zou het zijn om een mooi oogschaduw palet als ultiem verjaardagscadeau voor een meisje te kopen? Tegenwoordig zijn er erg veel mogelijkheden als u oogschaduw wilt kopen. Maar waar heeft u nu een scherpe prijs in combinatie met goede kwaliteit? Beauty88 heeft deze twee dingen en biedt daarnaast nog een erg groot assortiment aan andere make up. Naast het grote assortiment en de mooie prijs, heeft u bij Beauty88 nog veel meer leuke extra’s. Zo krijgt u bij elke bestelling vanaf dertig euro, een leuk cadeau en vanaf veertig euro bezorgen wij al uw make up gratis bij u thuis!

Veel keuze bij het kiezen van een oogschaduw palet

Met een oogschaduw palet van Beauty88 zie je er weer helemaal top uit! Binnenkort is het weer zomer en dan wilt elk meisje er natuurlijk weer leuk zien. En het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een oogschaduw palet van Beauty88! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten oogschaduw, dat je echt geen flauw idee meer hebt welke oogschaduw nu het beste voor jouw ogen is. Gelukkig hebben wij nu de oplossing voor jou gevonden. Wij hebben namelijk zo’n groot assortiment waardoor er altijd wel een geschikte oogschaduw voor jou bijzit. Wanneer je uiteindelijk de juiste oogschaduw hebt gevonden, wil je er natuurlijk zoveel mogelijk van. Met een oogschaduw palet van Beauty88 kan je voorlopig wel vooruit en zal je nooit zonder oogschaduw komen te zitten!

Veel extra’s

Wij bieden u veel oogschaduw paletten aan van ‘’I heart’’ en ‘’Revolution’’. Deze merken zijn erg goed als het gaat om oogschaduw en daarnaast erg scherp geprijsd. U heeft bij ons bij ons een oogschaduw palet al vanaf ongeveer 4 euro. Mocht u meer en meer diverse oogschaduw willen, kies dan voor een iets duurder oogschaduw palet. Het kan erg handig en leuk zijn om meerdere oogschaduw paletten per keer te kopen. U kunt namelijk een keuze cadeau kiezen wanneer u voor dertig euro of meer bij ons aan make up koopt. Daarnaast bezorgen wij vanaf veertig euro al uw make up gratis bij u thuis!

Welkom!

Neem snel een kijkje bij Beauty88 om te kijken of er een oogschaduw palet voor u bijzit. Daarnaast kunt u natuurlijk een kijkje nemen op onze hele website om al ons make up te zien. Graag verwelkomen wij u als (nieuwe) klant van Beauty88.