2Binsite Artikel Website
Image default
Banen en opleidingen

Technische-Logistieke vacatures

Vacature logistiek medewerker bovenloopkraan – Geldermalsen

Intro personeel mbo of hoger junior/medior/senior niveau

vast contract € 1. 900 p/m

40 uur p/w

Functie

zorg jij er graag voor dat alles op rolletjes verloopt? letterlijk én grote bedoelen we dit dan. Want in deze functie als logistiek medewerker bovenloopkraan ben jij dagelijks in de weer met uitgestrekte rollen ijzerlegering : coils. Deze coils zijn onmisbaar voor de vervaardiging bij dit bedrijf. Ze worden namelijk gebruikt voor de vervaardiging van metalen dak- en gevelplaten. En jij gaat er voor zorgen dat deze uitgestrekte rollen ijzerlegering op de juiste plek in het produktieproces terecht komen. Jij kan dus niet gemist worden. Beschut niet bij het:

Zorgen voor de aanvoer van deze coils met de bovenloopkraan. bijkomende logistieke taken, bv. met de heftruck. afvoeren van restmateriaal uit de productie. je werkt hier in 2 ploegen : de ene week vanaf 6. 00 en de andere week vanaf 14. 30. nimmer in de nacht!

Waar en met wie je dit doet? bij een productiebedrijf van gevelplaten in hun gloednieuwe pand in geldermalsen. tezamen met het team van machineoperators met wie je aan gevarixeberde werkstations, die je één voor één zult lesgeven, werkt. stuk voor stuk goede gasten, je past er vast goed bij!

Je hebt het : mbo werk- en denkniveau en bxe8ta inzicht. ervaring met de bovenloopkraan is een voordeel. je kunt het oorkonde ook via ons halen. voor jouw zijn veiligheid en verantwoordelijkheid kernbegrippen! Daarom moet je tijdens andere goed nederlands kunnen spreken. je verdient het : knobbel en hard werken moet beloond worden. daarom kun je voor deze vacature logistiek medewerker bovenloopkraan in geldermalsen reken op : een gage tussen de €1900 en €2150 per vier inweken op onderstel van 40 uur per week. over al je gewerkte uren gaat 13, 3 % ploegentoeslag. een reiskostenvergoeding van €0, 19 per gereden kilometer. 25 vakantiedagen per jaar. je wordt inwendig opgeleid op alle onderdelen van het productieproces. bij goed werking werk je toe naar een vast dienstverband. je gaat werken in een gloednieuwe productiehal met de laatste technische snufjes en hulpmiddelen. exclusieve toegang tot het online leerplatform intro academy. animo? solliciteer direct hieronder! Vooraf nog wat vragen? bel met arthur via 030-3039220. ga er voor! Bedrijfsomschrijving intro personeel. # werktzeker.

Bijeen met jou kijken we gaarne vooruit en helpen we je om je talenten te vormen en te blijven groeien. zo kun je er beschut van zijn dat je op elk tijdstip jouw kansen kunt pakken. sluit je daarom aan bij ons uitgebreide netwerk! Wij kennen de gebied als geen ander. en we moeten ook met jou uitgebreid cognitie maken. met alle aandacht ( en hoofden koffie ) die je verdient. dat werkt beschut.

Dus trek gelijk even bij een van de onderstaande vestigingen aan de bel en ga vanaf nu fluitend naar je werk!

– hardinxveld-giessendam | 0184-444100 – alblasserdam | 078-6920620 – groot-ammers | 0184-750742 – korten a/d ijssel | 0180-553544 – barendrecht | 0180-820252 – ijsselstein | 030-3039220 – bodegraven | 0172-748020 salarisinformatie bruto € 1. 900 p/m

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-logistieke.html