2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Wegwerp en FFP2 mondkapjes bij Workwear24

Wegwerpmaskers en FFP2 mondmaskers als beschermingsmiddel

Als specialist in werkkleding biedt Workwear24 een groot diversiteit aan speciale kleding voor alle bekende branches. Zo ook werkkleding voor de zorg. Vanwege het corona virus is de laatste tijd natuurlijk heel veel vraag naar beschermende kleding. Zorgkleding die we bij Workwear24 al verkopen zijn:

  • Labjassen
  • Zorgjasjes en tunieken
  • OK kleding
  • Zorg polo’s

Maar vanaf heden bieden we nu ook uitstekende mondmaskers aan in verschillende soorten en verpakt bij bundel voor extra voordeel. In onze webshop is het nu mogelijk om wegwerpmaskers te bestellen en speciale FFP2 mondmaskers. Deze antivirus FFP2 maskers zijn bij uitstek geschikt voor jezelf beschermen tegen bijvoorbeeld H1N1 mexicaanse griep, bacteriën, virussen, varkensgriep, vogelgriep en nu dus het coronavirus.

Wij adviseren voor bescherming tegen bacteriën en virussen minimaal een FFP-2 mondmasker te dragen. Deze mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit, maar bieden wel een hoge mate van doeltreffendheid bij de filtratie van bacteriën.

Mondmaskers tegen Corona virus bestellen bij Workwear24

Mondmaskers die gebruikt worden tegen het Coronavirus komen veelal in 2 varianten. Deze groep mondmaskers bestaan uit de 3 laags Type 2 chirurgisch maskers en FFP ademhalingsbeschermingsmaskers.

De eerste variant beschermt de patiënt tegen ziekteverwerkers die uit neus en mond komen. Als medisch personeel ziek is, kunnen deze mondmaskers bij hoesten en niezen de patiënt beschermen. Ook bieden ze bescherming als je per ongeluk met je handen, je mond of neus aanraakt. Deze mondmaskers komen in type 1 en type 2.

  • Type I mondmasker zijn geschikt voor patiënten en cliënten, niet voor het medisch personeel.
  • Type II mondmasker worden gebruikt door door medisch personeel.

FFP mondmaskers zijn beschermingsmiddelen die bescherming bieden tegen ziekteverwekkers die door de lucht verplaatsen, denk bijv. aan het Coronavirus. Alle FFP maskers, dus ook die van Workwear24, voldoen aan NEN-EN 149+A1 (buiten EU N95 en KN95). Onze FFP2 maskers hebben geen uitademventiel. Maskers met uitademventiel geven het risico dat er druppels via het ventiel in de masker kunnen komen.

Verschillen mondmaskers | Waar moet je op letten

De verschillen tussen de chirurgisch maskers en FFP2 maskers is dus erg belangrijk en er zit een wezenlijk verschil. Kort samengevat betekent het dit:

Chirurgisch masker zijn bijna altijd 3-laags maskers die vloeistof tegenhouden en de drager kunnen beschermen tegen hand contact aan het gezicht enerzijds, en anderzijds de patiënt of cliënt kan beschermen tegen ziekteverwekkers bij hoesten of niezen.

Zoek je bescherming als gebruiker die je beschermt tegen anderen, dan zijn FFP2 of 3 maskers de juiste keuzen. Deze maskers houden hele kleine deeltjes tegen die door de lucht verspreiden. Voor het coronavirus is een FFP2 masker kopen dus de juiste masker die een veel betere bescherming biedt.

 

https://www.werkkleding-workwear24.nl/