2Binsite Artikel Website
Image default
Banen en opleidingen

Slotenmaker in heel de regio van Nijmegen

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse, dus ook deze ochtend! U heeft een slotschade en wenst dat dit snel hersteld wordt, of U wilt bijv.nu wat aan inbraakbeveiliging doen. Onze slotenmakers werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn dagelijks overal in Utrecht actief om reparaties uit te voeren, of om beveilingen aan te brengen Na uw melding komen we direct in actie. Zoekt u een Slotenmakerij of Slotenservice bij U in de regio? Bezoek dan deze website.

Slotenmaker, inbraakpreventie specialist.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde slotenmakers en leveren naast gewone sloten ook veiligheidssloten en andere soorten van beveiliging. De politie weet exact hoe (on)veilig uw buurt is, U ook? Voorkom inbraak door nu preventieve maatregelen te treffen.  Wij plaatsen als slotenservice het materiaal volgens internationale normen. Dat geeft u de zekerheid dat het slot goed geplaatst is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. Hiermee worden een hoop vervelende situaties voorkomen, inbraakbeveiliging is een noodzaak tegenwoordig.   Wij werken met vaste prijzen.

Onze zekerheden:

 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • in principe openen wij schadevrij
 • 24/7 bereikbaar, ook op zondag
 • Direct reparatie of noodvoorziening
 • preventie en inbraakbeveiliging
 • Gekwalificeerde slotenmakers
 • erkend en  gecertificeerd
 • inbraakpreventie specialist
 • deur opening voor een VAST bedrag!
 • betaal per PIN of Creditcard
 • hoe veilig is uw eigen buurt?

Indien reparatie niet mogelijk is plaatsen wij direct een nieuw slot of noodvoorziening. Uw woning of bedrijf weer snel en veilig afgesloten door onze slotenservice! Wij begrijpen dat er vaak met spoed gehandeld moet worden en zijn daarom altijd snel ter plaatse! Wij zijn altijd bereikbaar, ook tijdens zondagen en feestdagen! Gegarandeerde kwaliteit en snelheid en gecertificeerd. Wij zijn als slotenservice meestal binnen 30 minuten ter plaatse!

Slotenmaker Nijmegen is op elk moment van de dag bereikbaar via het regionale telefoonnummer. Dus ook op feestdagen en in het weekend is onze slotenmakerij operationeel. Denkt U wel aan uw legitimatie als wij uw deur moeten openen? 

Dagelijkse rijden er meerdere servicewagens rond in Utrecht. Hierdoor zijn onze slotenmakers binnen 30 minuten op het aangewezen adres. In veel gevallen kan de (inbraak-)schade dezelfde dag nog verholpen worden. Bij ons betaald U per PIN.

U laat natuurlijk alleen een betrouwbare vakman (of vakvrouw) uw sloten repareren en /of plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen van een Utrechtse slotenmakerij. Wij zijn gecertificeerd en staan u graag ter zijde om de juiste beveiligingsmaatregel te adviseren voor iedere toepassing. Wij werken wel met vaste prijzen.

Ondanks alle zorgvuldigheid kan er door bijvoorbeeld een fabricagefout een gebrek ontstaan. Wij zijn een erkende en gecertificeerde slotenmakerij, kortom U bent verzekerd van jarenlang plezier van uw sloten. Uiteraard krijgt u bij ons garantie op materiaal. 

Enkele tevreden klanten

Natuurlijk doen wij ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hieronder vindt u enkele verhalen van tevreden klanten.

“Jullie slotenmaker heeft ons grachtenpand voorzien van nieuwe sloten. Een oud pand is fantastisch, maar met eenvoudige sloten niet echt veilig. We besparen nu zelfs een hoop geld op onze verzekeringspremie en het ziet er allemaal netjes uit”

“De voordeur van ons winkelpand was erg beschadigd na een inbraak. We wilden het zo snel mogelijk gemaakt hebben. Diezelfde nacht is het gerepareerd en de volgende dag heeft jullie slotenmaker ook alle overige sloten vervangen voor betere, modernere, exemplaren.”

“Toen er bij ons op de Vereniging werd ingebroken, hebben de inbrekers het clubhuis als een ravage achter gelaten. De schrik en de schade was groot, maar gelukkig kon deze slotenmaker direct komen, al was het midden in de nacht. Hij repareerde het kozijn, plaatste een noodslot en heeft meteen nieuwe sloten besteld wat hij 2 dagen daarna kon komen plaatsen. Echt een goede service!”Gerelateerde artikelen

Data analyst worden?

Met outplacement in Apeldoorn vind je je eigen geluk

6 tekenen dat deze baan uw aandacht niet verdient

Stap in de coachwereld met een opleiding tot life coach

Traineeship bij de overheid: een flitsende start van uw carrière!

Traineeship gemeente