2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Een fysiek bord: terug van weggeweest

Nu we allemaal weer langzaamaan terugkeren naar kantoor vinden er weer meer fysieke vergaderingen plaats. We zijn allemaal gewend geraakt aan handige digitale tools, en zullen weer (deels) een switch moeten maken naar het oude bekende. Maar hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat je vergaderingen zo efficiënt mogelijk maakt? Daar is nu een oplossing voor. De SCRUM-producten van PATboard zorgen ervoor dat jouw team nog beter presteert.

Een fysiek bord, is dat niet ouderwets?

PATboard heeft diverse tools ontwikkeld waardoor jouw ideeën fysiek zichtbaar worden. Dit uit zich in glasborden en magnetische borden waar je notities op kunt hangen. Juist dit soort tools komen uitmuntend tot hun recht in scrum meetings. Geschreven notities op een bord tijdens een brainstormsessie werken voor veel mensen ook productiever. Ook als manager kan een bord handig zijn: door je werk visueel te maken met een eenvoudig overzicht van je taken te creëren, word je team geactiveerd en gestimuleerd. Dit stimuleert niet alleen de communicatie en samenwerking in het team, maar het zal ook de creativiteit stimuleren. Kortom: laat die ideeën maar komen.

Het fijne gevoel van gedane taken wegstrepen

In elke organisatie zijn er taken die gedaan dienen te worden. Het overzicht van al deze taken houden kan gemakkelijk met een bord? Daarnaast geeft het bord je team een gevoel van prestatie. Het leegvegen van de ‘to-do’ kolom kan een zeer voldaan gevoel opleveren. Bovendien kun je beter bekijken wat er nog gedaan moet worden en wat er al is afgerond.  

Wat voor tools zijn er behalve borden?

Via PATboard kun je diverse handigheden kopen die kantoorideeën visueel maken. Allereerst heb je natuurlijk een projectbord nodig. Bovendien kun je ook bij PATboard terecht voor het kopen van een diverse notitieblokken, speciaal gemaakt voor de scrum borden. Bovendien zijn het duurzame notitieblokken die je kunt hergebruiken! Bovendien zien de notes er ook nog eens prachtig uit en zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Een echt eyecatcher dus voor op kantoor!

Wil je meer te weten komen over de tools?
Meer weten over de diverse mogelijkheden van fysieke borden? Of heb je interesse in het kopen van fysieke borden en toebehoren? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de vele mogelijkheden.

https://www.patboard.com/nl/