2Binsite Artikel Website
Image default
Banen en opleidingen

Game Based Learning: een speelse manier om de leerervaring te verbeteren

Heb je ooit nagedacht over hoe je het leren en ontwikkelen van je medewerkers op een effectieve en plezierige manier kunt integreren in je organisatie? Game based learning is een innovatieve manier om dit te bereiken. Het is een interactieve en speelse manier van leren die een grote impact kan hebben op de betrokkenheid en motivatie van deelnemers.

Bij Tele’Train hebben we uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en implementeren van game based learning programma’s voor diverse bedrijven en sectoren. Onze methode is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals onboarding, sales, klanttevredenheid en performanceverbetering.

Een van de belangrijkste voordelen van game based learning is dat het een effectieve manier is om nieuwe medewerkers in te werken. Met behulp van spelelementen kunnen we de kernwaarden van jouw organisatie op een leuke en interactieve manier overbrengen, waardoor nieuwkomers sneller de gewenste normen halen en eerder operationeel zijn. Bovendien voelen ze zich meer verbonden met de organisatie en hun collega’s, zelfs bij werken op afstand. Dit vertaalt zich direct in een hogere werknemerstevredenheid en hoger personeelsbehoud.

Een krachtig hulpmiddel om verkoopprestaties te verbeteren

Game based learning kan ook een krachtig hulpmiddel zijn om de verkoopprestaties van je team te verbeteren. Wij begeleiden je bij het toevoegen van spelelementen in het salesproces om cross- en upsell vaardigheden te verbeteren, leads te genereren, het gebruik van CRM-tooling te verbeteren en conversie te verhogen. Dit alles op een effectieve, meetbare en leuke manier.

Een ander gebied waar game based learning kan helpen, is het vergroten van de klanttevredenheid. Door spelelementen te implementeren in het leer- en ontwikkelproces van klantenservicemedewerkers worden doelstellingen met betrekking tot klanttevredenheid sneller behaald. Medewerkers zijn sneller in staat hun werkzaamheden goed uit te voeren en converteren beter. Bovendien ervaren ze meer werkplezier.

Tot slot kan game based learning ook worden gebruikt om de prestaties van je medewerkers te verbeteren. Bij Tele’Train helpen we je bij het implementeren van game based learning om je medewerkers niet alleen te laten begrijpen wat en waarom er zaken veranderen, maar ook om te zorgen voor een positieve houding. Hierdoor worden betere resultaten behaald op het gebied van leren, werken, veranderen, motiveren en kennisoverdracht.

Neem nu contact op met Tele’Train

Wil je meer weten over hoe game based learning jouw organisatie kan helpen bij het verbeteren van de leerervaring van je medewerkers en het behalen van specifieke doelen op het gebied van kennis, houding of gedrag? Neem dan contact op met Tele’Train. Onze ervaren professionals kunnen je helpen bij het ontwikkelen en implementeren van game based learning programma’s die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Wil jij ook profiteren van het turbo-effect van game based learning? Neem dan contact op met Tele’Train en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

 

https://teletrain.nl/game-based-learning