2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

Met auto verhuur de mulder een voetbalwedstrijd bezoeken in Duitsland

Wanneer er weer voetbalfans op de tribunes mogen zitten na deze coronapandemie, dan beginnen ook de stedentripjes weer. Lekker met wat vrienden naar die wedstrijd van Dortmund in de Bundesliga. Hier wordt dan ook meteen een stedentrip aan vastgeplakt. Een tour door de stad maken langs alle bezienswaardigheden. S’ avonds dan naar de wedstrijd Dortmund tegen Bayern Munchen.

Een kraker van een wedstrijd

Deze kraker van een wedstrijd in de Bundesliga staat bekent om het hoge niveau van het voetbal. Zo Bayern Munchen de laatste jaren titelkandidaat nummer één in Duitsland. Dortmund volgt meestal op plek. Deze wedstrijden zijn dan ook vaak belladen. Toch wordt het vaak geen onsportieve wedstrijd. Beide ploegen staan namelijk bekend om hun kwaliteiten. Dit zorgt er dan ook voor dat de supporters en mooie wedstrijd te zien krijgen.

Eerst nog wat dingen regelen

Voor je dit allemaal kunt beleven moeten er natuurlijk eerst wat dingen worden geregeld. Zo wordt er gekozen voor één overnachting na de wedstrijd omdat deze in de avond wordt gespeeld. Dus moet er een hotel worden geboekt. Daarnaast ga je met een groep van zeven personen. Het liefst wil je met één auto gaan. Dit is namelijk veel gezelliger en zorgt ervoor dat men tijdens de reis al in de stemming kan komen. Je huurt de auto bij auto verhuur de mulder. Via auto verhuur de mulder krijg je een auto waarin iedereen plek heeft. Alles is dus nu geregeld en de voorpret kan beginnen. Natuurlijk wel nog even de tickets voor de wedstrijd kopen.

https://autoverhuurdemulder.nl/

Gerelateerde artikelen

Rijden in een nieuwe auto

Bedrijfsauto leasen: waar moet je op letten?

Besparen op je bromfietsverzekering? Dat doe je met deze tips!

Elektrische auto leasen zakelijk

Nissan Populaire modellen

Parkeren Schiphol: de mogelijkheden