2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Vijf redenen om je lucht te reinigen met een Venta Airwasher

Frisse lucht in huis is gezond voor lichaam en geest. Door frisse lucht loop je minder risico op lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en verkoudheid maar frisse lucht helpt je ook om je beter te kunnen concentreren. Jammer dat we in Nederland nou eenmaal niet elke dag alle deuren en ramen tegenover elkaar open kunnen zetten. Voor het reinigen en schoonhouden van de lucht in je huis is de Venta Airwasher de oplossing.

Minder allergieën en minder verkoudheid

Huisdieren, kamerplanten en stof kunnen de lucht in je huis beïnvloeden. Heb je iemand in huis wonen met een allergie of krijg je visite met een allergie dan ben je bekend met de branderige ogen die je huisgenoot of visite tergen. De Venta Airwasher reinigt de lucht waardoor deze symptomen niet of in mindere mate tot last zijn. Ook bacteriën in de lucht worden gezuiverd, je immuunsysteem hoeft hierdoor niet meer te vechten tegen wat je inademt waardoor je minder risico loopt op bijvoorbeeld een verkoudheid. Heb je toch een ziekenboeg in huis dan helpt de Venta Airwasher om alle ziektekiemen te verdrijven.

100% groene energie

De Venta Airwasher is gemaakt met behulp van groene energie en recyclebare materialen. Hij is zuinig in gebruik, doordat hij constant door ontwikkeld wordt verbruikt elke nieuwe versie steeds weer minder energie.

Zeer gemakkelijk bij vullen en optioneel te voorzien van etherische oliën

Je opent de bovenkant en giet het water erin. Makkelijker dan dat kan het niet. Mocht je van heerlijke geuren houden in huis dan kan je zelfs nog kiezen voor speciale etherische oliën om aan het water toe te voegen.

Altijd een zuivere lucht in huis

De lucht in je huis is met de Venta Airwasher altijd zuiver. Ken je dat beeld van de zon die door je ramen naar binnen schijnt en waarin je de stofdeeltjes ziet zweven? Dat beeld is verleden tijd, de lucht in je huis is schoon en zuiver danzij het gebruik van de Venta Airwasher. Mocht je veel last van hoofdpijn hebben dan is een zuivere lucht ook één van de beste hulpmiddelen.

Weg met de nare geurtjes en de droge mond en neus

Wanneer de lucht in je huis droog is merk je dat vaak al snel aan een droge mond en neus. Met de juiste luchtvochtigheid ruikt je huis niet alleen frisser maar ook de droge neus en mond zijn verleden tijd.