2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Communicatieadviesbureau Kicker, Rotterdam

Communicatieadviesbureau Kicker uit Rotterdam is een full service communicatie- en marketingadviesbureau, wat haar klanten full service biedt binnen dit segment. 

Marketingstrategie voor uw onderneming

Klanten kunnen bureau Kicker inzetten voor brede marketingstrategieën, waarbij de gehele organisatie wordt bekeken en er een nieuwe marketing-communicatie strategie kan worden ontwikkeld. Dit met als doel de organisatie haar volledige potentie op effectieve wijze over te laten brengen op de doelgroep; en dat binnen alle facetten van de onderneming, zowel offline, als online. 

Ontdek de juiste formule

Als onderneming is het van groot belang een duidelijke en aantrekkelijke (al dan niet commerciële) profilering uit te dragen naar de doelgroep, die uitgewerkt is binnen alle facetten van de onderneming. Bureau Kicker ontwikkelt een duidelijke formule voor haar klanten. Dit uit zich o.a. in: hoe verloopt de communicatie naar de klant (van e-mail tot huisstijl), welke reclamemiddelen zijn nu juist wel of niet effectief? Hoe kan de website/ webwinkel (nóg) succesvoller worden? 

Contact

Ondernemingen die al langer het vermoeden hebben dat de communicatie en marketing scherper en effectiever kan worden ingezet binnen hun onderneming, kunnen vrijblijvend contact opnemen met Bureau Kicker om duidelijk meer rendement uit de onderneming te halen. 

https://www.bureaukicker.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips om een rioolverstopping te voorkomen!

Stichting Corona Onderzoek kritisch over vaccin

Sloopwerken

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Wat is het verschil tussen een levensverzekering en een overlijdensrisicoverzekering?

De eerste verdieping voor persoonlijke groei en ontwikkeling