2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Mozaïek tegels betaalbaar?

Als je aan de consumenten vraagt wat het eerste is dat bij hun opkomt als ze mozaïek tegels horen dan is het antwoord vaak hetzelfde. De meeste vinden namelijk dat het duur is en als ze te horen krijgen dat het niet klopt geloven ze het vaak niet totdat ze zelf de prijzen zien.

Betaalbare mozaïek tegels

Het klopt dat er een tijd was waarin mozaïek tegels duur waren en de gemiddelde Nederlander kon het niet betalen. Gelukkig is het niet meer zo en zijn de mozaïek tegels betaalbaar geworden voor iedereen. Dankzij lagere productie kosten en meer concurrentie uit het buitenland zijn de prijzen flink gezakt.

Goedkope mozaïek tegels

Het is nu zelfs mogelijk om mozaïek tegels te kopen. In Nederland zijn er namelijk nu ook outlet winkels dat mozaïek tegels verkopen. In een outlet winkel betaal je minder dan de helft van het oorspronkelijke prijs. Een outlet winkel kan de mozaïek tegels namelijk goedkoop inkopen.  Zo is het mogelijk om mozaïek tegels goedkoop te verkopen en toch een goede winstmarge overhouden. Vaak kopen ze het in grote aantallen in waardoor het goedkoper uitvalt. Sommige hebben zelfs de mogelijkheid om de mozaïek tegels rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen.

fliesenxl.com/nl/

gamma.nl/

designtegels.nl/