2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

De voor- en nadelen van ontharen met behulp van een laserapparaat

De voor- en nadelen van ontharen met behulp van een laserapparaat

Veel ontharingsmethodes zijn pijnlijk, zoals epileren, harsen of waxen. Ook zijn er methodes die niet pijnlijk, maar ook niet permanent zijn, zoals scheren. Daarnaast is bij het scheren de kans groot dat de huid wordt beschadigd door de scherpe mesjes. Pijnloos en permanent ontharen klinkt daarom voor veel mensen als muziek in de oren. Dit is tegenwoordig mogelijk doormiddel van laserbehandelingen. Door het licht van de laser worden de haarzakjes kapot gemaakt en de resten worden afgevoerd door het lichaam. Aan deze behandeling zitten voordelen, maar ook nadelen. Ben je benieuwd naar deze voor- en nadelen? Lees dan verder en kom erachter!

 

De voordelen

Een groot voordeel van het ontharen met behulp van een laser, is dat de behandeling pijnloos is. Dit is voor veel mensen dan ook de reden om te kiezen voor een laserbehandeling. Een ander voordeel is dat het resultaat permanent is en de haartjes dus niet meer terugkomen na een aantal behandelingen.  

 

De nadelen

Een nadeel van de laserbehandeling, is dat het prijzig is. Voor elke behandeling betaal je veel geld en je hebt vaak minimaal zes behandelingen nodig. Ook is de behandeling niet voor iedereen geschikt. Het hangt van de pigmentatie van de huid en het haar af, of de haren definitief wegblijven. Als er weinig verschil is tussen het pigment van de huid en het pigment van het haar, zal de behandeling niet aanslaan. Dit komt doordat de laser dan geen onderscheid kan maken tussen de huid en het haar. Naast het pigment van het haar, hangt het ook af van de dikte van het haar. Wanneer je dun haar hebt, zal de behandeling ook niet aanslaan. 

 

Ontdek de mogelijkheden 

Nu je weet wat de voor- en nadelen zijn, kun je zelf een afweging maken of het iets voor jou is. Wil je meer informatie over een ontharingslaser professioneel? Neem dan een kijkje op de website van Laservision en ontdek de mogelijkheden.  


https://www.laservision.nl/

Gerelateerde artikelen

Zo heb je zo lang mogelijk plezier van je airco

Waarom biologische geitenmelk een goed alternatief is voor borstvoeding

LED buitenverlichting

3 tips bij het bestellen van planten

Drank online bestellen?

Een goed voetbaldoel