2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

De polo in een nieuw jasje? Check de trend voor 2022

De polo in een nieuw jasje? Check de trend voor 2022

 

Tegenwoordig heeft bijna iedere man wel één of zelfs meerdere polo’s in zijn kast hangen. Wij begrijpen dat wel; de polo is een klassiek model die je makkelijk kan combineren en die ook nog eens lekker zit. De polo’s geven je een nette uitstraling maar tegelijkertijd ook casual en sportief. Dit maakt naar ons idee de polo het ideale shirt voor ontzettend veel verschillende gelegenheden. Aankomend lenteseizoen is de polo wederom in trek binnen de fashion industrie. Toch zien we dit jaar wel wat andere soorten polo’s op de catwalk dan normaal. Wil jij weten of jouw polo’s nog wel up to date zijn? Lees dan snel verder. 

 

De oversized fit

Hoewel de polo bekend staat om zijn klassieke en nette uitstraling heeft de polo ook altijd al wel een sportieve touch gehad. Dit lenteseizoen zien we de oversized polo opvallend vaak verschijnen. De oversized polo is een variant van de polo die vele malen meer nonchalant en casual is dan de traditionele polo zoals we hem gewend zijn. Het fijne van de oversized polo is dat deze shirts heel comfortabel zijn door hun pasvorm. De shirts vallen lekker los langs je lichaam waardoor je minder snel last hebt van de hitte, iets wat je met een normale polo relatief snel hebt. De stof is vaak lekker luchtig en je combineert de oversized polo ook nog eens heel gemakkelijk. Zowel op een jeans, als op een pantalon of korte broek staat deze variant van de polo mooi.

 

Patronen, kleuren en opdrukken

De meeste polo’s die we in onze kast hebben hangen vind je in één kleur of hebben hoogstens een streeppatroon met één andere kleur. Komende lente gaan we echter veel polo’s met extremere patronen en/of opdrukken voorbij zien komen. Ook de oversized modellen zien we veelal ook met drukke patronen of met een opdruk en niet enkel en alleen maar in effen kleuren. Hoewel de basic polo misschien makkelijker is om te combineren, val je met een shirt met print, felle kleuren of een mooie opdruk wel snel opvallen. Wanneer je deze lente of zomer een leuk festival op de planning hebt staan is zo’n kleurrijke polo een uitstekende outfitkeuze!

 

Blijf jij bij basic?

Tot slot willen we iedereen die zich zorgen begon te maken over of de normale polo nog wel in trek was, even geruststellen. Want ja hoor, ook met de normale polo zul je in 2022 absoluut niet de plank misslaan. De effen polo met basic fit blijft ook dit lente- en zomerseizoen weer een absolute musthave om als man in je kast te hebben. Twijfel daarom vooral niet om nog eens een kijkje te nemen tussen alle polo’s die te vinden zijn op Sans-Online. Het aanbod is gigantisch en de kwaliteit uitstekend.

 

https://www.sans-online.nl/