2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Handig loodgieters gereedschap dat u in huis moet hebben.

Verstelbare kraag Dit type sleutel wordt gebruikt voor diverse werkzaamheden binnen en buiten de loodgieter. Het fijne aan deze sleutel is dat hij verstelbaar is. Als een van de andere sleutels het werk niet kan doen, zal dit waarschijnlijk degene zijn die zou werken. Verstelbare sleutels werken het beste voor buizen met zeskantmoeren.

Afhankelijk van de maat en pijp, zal ook de maat van de verstelbare sleutel variëren. Daarom is het beter om een kleine moersleutel van gemiddelde grootte bij de hand te hebben.

Wastafelsleutel De wastafelsleutel is ontworpen voor kranen. Dankzij de T-vormige structuur en het klemmechanisme kan deze sleutel in krappe en nauwe ruimtes komen waar sommige moeren en bouten verborgen kunnen zijn. Bij kraanleidingen kost het vinden en bereiken van noten en bouten tijd en moeite. Het hebben van een bekkensleutel maakt het werk echter gemakkelijker en effectiever.

Douchekraan dopsleutel Dit type sleutel wordt voornamelijk gebruikt voor het installeren of verwijderen van douchekranen, moeren en bad fittingen. U zult waarschijnlijk op de een of andere manier te maken krijgen met sanitaire problemen met de doucheklep en zonder dit type sleutel zou het werken aan bestaande doucheklepsystemen een enorme uitdaging zijn.

Afvalsleutel Deze sleutel kan de papiervernietiger draaien en helpen bij het verwijderen van verstoppingen in het afvoersysteem. De afvalverwijderingssleutel is een relatief goedkoop hulpmiddel.

Zeef borgmoersleutel Dit type sleutel is speciaal ontworpen voor zeefmoeren. Het is praktisch onmogelijk om deze borgmoeren te verwijderen zonder de hulp van dit type sleutel. Hoewel dit niet zo eenvoudig is als andere soorten sleutels, zal het handig zijn om deze tool bij de hand te hebben als de tijd daar is.

Tik op toets Hoewel de tiktoets technisch gezien geen sleutel is, is de primaire functie ervan in wezen hetzelfde. Dit is een essentieel onderdeel van de gereedschapskist van een loodgieter, aangezien tiktoetsen kunnen helpen bij het openen en sluiten van dorpels en kranen. Afhankelijk van de passende stelen zijn er verschillende gereedschappen om te gebruiken. Het is beter om te investeren in een set tiktoetsen om er zeker van te zijn dat de basistoolkit goed is uitgerust en klaar voor gebruik.

Pijpwerkgereedschappen Bij het oplossen van sanitaire problemen is het niet meer dan normaal om tijd te besteden aan het werken aan leidingen. Afgezien van sleutels, zijn er speciaal gereedschap gemaakt om dit proces gemakkelijker te maken. De belangrijkste functies van deze gereedschappen zijn om buizen gelijkmatig af te snijden en indien nodig af te dichten. Dit zijn de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden om uw sanitair pakket compleet te maken: Afvoer ontstoppen 247

–          Metaalzaag

–          Pijpsnijders

–          Tang

–          Draaiafdichtband

–          Ruimgereedschap

–          Sanitair borstels

https://afvoerontstoppen247.nl/

Gerelateerde artikelen

De juiste strategie werkt met tevreden personeel

Wat doet een makelaar Dronten precies?

Gaat u een onderneming starten?

Outplacement

De voordelen van rijschoolsoftware

Wij lieten een bedrijfspand plaatsen