2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Chocolade die wordt bezorgd: het ultieme cadeau aan jezelf!

Een geschenk aan jezelf: waarom vinden we dit zo gek? De blik op je gezicht als je iemand anders een doos chocolaatjes geeft is onbetaalbaar. Breng een blije blik, en de dankbaarheid is vaak erg groot. Waarom geef je jezelf niet af en toe een cadeau? We hebben wat tips voor je op een rijtje gezet om jezelf chocolade te laten bezorgen als cadeau. 

Een chocolade geschenk voor jezelf

Je kunt verschillende chocolade laten thuisbezorgen. We hebben enkele tips voor je op een rij gezet, waarmee je jezelf kunt verrassen en genieten. 

Maak je eigen doos pralines

Een cadeau voor jezelf hoeft niet groot of duur te zijn; iets kleins kan je het gevoel geven dat je gewaardeerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan een doos pralines met alleen uw favoriete smaak. Stel uw eigen doos samen en kies uit meer dan 25 verschillende smaken. Er zijn bekende smaken zoals Baileys, Likeur 43, Caramel Zeezout en Cookie Caramel, maar ook onverwachte smaken zoals yuzu, limoentijm, worteltaart en kokosbasilicum.

De chocolade geluksdoos

De naam zegt het al: deze enorme doos pralines maakt je weer gelukkig! Onze geluksbox bevat niet minder dan 35 handgemaakte pralines. U kunt deze reus zelf samenstellen uit uw eigen favoriete smaken. Heb je liever verrassingen? Met al onze liefde vullen we je geluksdoos met onze favoriete pralines! Een heerlijk cadeau voor uzelf om ’s avonds met vrienden of familie te delen, of om alleen van te genieten.

 

Heerlijke high tea

Een cadeau voor jezelf kan klein zijn, maar ook complexer. Denk aan een heerlijke high tea maaltijd met chocolade, misschien gecombineerd met een goede film of serie. Als je aan een high tea-evenement denkt, verwacht je vaak dat er meer mensen aanwezig zijn. Maar wie zegt dat je niet alleen van thee kunt genieten? U kunt zelf in de keuken staan en uw eigen smakelijke gerechten bereiden of u kunt uzelf verwennen en de ingrediënten voor de thee bestellen. Speciale tip voor u: voeg wat heerlijke handgemaakte chocolaatjes toe aan uw zoete of hartige hapjes.

 

Filmavond met jezelf

Hoe fijn is het om een dag hard werken te vergeten door op de bank te gaan liggen met een dekentje en een lekker kopje thee. Zoiets eenvoudigs kan ook een geschenk aan jezelf zijn. Kies je lievelingsfilm, degene die je al 10 keer hebt gezien maar niet genoeg van krijgt. Verwen uzelf nog meer door een heerlijk chocolaatje te kopen, of misschien zelfs meerdere chocolaatjes!

 Je verwenmoment van chocolade bezorgd

Genoeg manieren om jezelf een chocolade cadeautje te geven dus. Een echte guilty pleasure die je eenvoudig besteld via DARQ. Bekijk ons uitgebreide assortiment en krijg je chocolade bezorgd! 

https://darqmaastricht.com/