2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gemakkelijk je uren bijhouden

Inderdaad is het niet altijd even gemakkelijk om al die uren zelf bij te houden en deze achteraf te factureren naar de klanten. Daarom is Keeping er, deze app wilt het je zo eenvoudig mogelijk maken door jullie een handje te helpen. Dankzij Keeping moet jij als werkgever, zzp’er of freelancer enkel de Keeping applicatie downloaden op je smartphone, tablet of pc en je werkzaamheden ingeven van zodra je start en stopt en deze met één muisklik als rapport uit te geven.

Keeping zal voor jou de rest van het werk doen en zo dus ook de berekeningen in jouw plaats doen zodat jij meer tijd hebt om je te focussen op je klanten. En geen schrik hebben dat je uren verloren zullen gaan je kan makkelijk via de import-functie van Keeping de uren overzetten naar de applicatie.

Waarom belangrijk om uren bij te houden?

Natuurlijk de hoofdzaak is om zo correct uitbetaald te worden, wie zou er nu niet op tijd uitbetaald willen worden? Ook kun je altijd een rapport verkrijgen van alle gewerkte uren die jij dan kan bijhouden. Op die manier heb je dan een inzicht over hoeveel uren er gewerkt is geweest aan een project of een taak en jij altijd jezelf op die manier kan verantwoorden zonder problemen. Er zijn ook veel zzp’ers die diensten aanbieden per uur voor hen is het bijhouden van gewerkte uren moeilijker en is Keeping weer de ideale oplossing om deze last van hun over te nemen.

Uren berekenen nog nooit zo gemakkelijk

Dankzij de Keeping app hoef jijzelf niet meer bezig te zijn met al dat bereken gedoe, maar doet de  Keeping app het voor jou in de plaats! Vanaf nu hoef je niet meer zo gefrustreerd uren zitten puzzelen met die uren, de app maakt het overzichtelijker om je start- en eindtijd in te geven waardoor je een beter overzicht hebt wanneer je werknemers zijn begonnen en gestopt met werken.

https://keeping.nl/gewerkte-uren-bijhouden-berekenen

Gerelateerde artikelen

Wat doet een makelaar Dronten precies?

Incassobureau Veenendaal zoeken

IT Lifecycle management uitbesteden. Hoe en waarom?

Salesinteract zet klant centraal in nieuw CRM-systeem

Hoe maak je een app? | Handleiding voor beginners met goede ideeën

De ideale thuiswerkplek met airconditioning