2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een topadvocaat met als specialisatie letselschade

Van Dijk letselschade biedt uitkomst als u wordt geconfronteerd met een whiplash, een medische fout, een arbeidsongeval of een verkeersongeluk. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. De definitieve financiële afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Het actuele basisuurtarief, zoals vermeld in een brochure van Advocatenkantoor Van Dijk, is € 268,50. Dit bedrag is exclusief 21% BTW. Afhankelijk van het belang van de zaak kan het tarief naar beneden of boven worden bijgesteld.

Het spreekt voor zich dat bedragen als deze ieder jaar opnieuw worden geïndexeerd. De eindnota is vrijwel geheel te verhalen als de aansprakelijkheid vaststaat. Komt u in aanmerking voor rechtsbijstand gefinancierd door de overheid? U betaalt slechts een bescheiden eigen bijdrage en eventueel een aangepast griffierecht.

Bij letselschadezaken is het belangrijk dat u schriftelijk toestemming geeft om medische informatie op te kunnen vragen bij uw arts(en). Deze info helpt de advocaat en de medisch adviseur een zo helder en compleet mogelijk beeld te krijgen van het letsel. In sommige gevallen wordt geadviseerd een onafhankelijk arts naar de zaak te laten kijken. Deze medische expertise vindt pas plaats als er stabiliteit in uw medische situatie is ontstaan, oftewel als er is sprake van een medische eindtoestand. 

Second opinion 

Heeft u zorgen over de lange duur van uw letselschadezaak? Of heeft u twijfels over het vakmanschap van uw advocaat? Mr. Thomas van Dijk is u graag van dienst voor een second opinion letselschade in Zoetermeer. Van Dijk zal alle belangrijke aspecten meewegen, onder meer:

  • het verlies van neveninkomsten;
  • de behoefte aan verpleging en/of verzorging;
  • de vermindering van de zelfwerkzaamheid;
  • de totale immateriële schade;
  • de totale wettelijke rente.

Vrijwel altijd is een second opinion kosteloos. U kunt de polisvoorwaarden van uw rechtsbijstandverzekering erop na slaan. Op kosten van deze verzekering kunt u laten beoordelen of uw zaak wel of niet professioneel wordt behandeld. Blijkt het antwoord negatief, dan heeft u het recht een nieuwe advocaat aan te wijzen die het stokje gaat overnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/