2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek door ADXpert

Wij hebben een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren door ADXpert. Als ondernemer heb ik inmiddels flink wat medewerkers in dienst. Echter is er een die ervoor zorgt dat ik er last van heb. Hij is namelijk continu ziek. En dan niet voor even, maar voor een heel lange tijd. Iets wat je als werkgever natuurlijk niet wilt hebben. Daarom ben ik daar dieper op in gedoken van wanneer ik een medewerker kan ontslaan. Echter las ik toen dat ik verplicht ben om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een partij die dat voor mij kan regelen.

Arbeidsdeskundig expertisecentrum ADXpert

Op het internet ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die voor mij zo’n arbeidsdeskundig onderzoek kan gaan opstellen. En al gauw kwam ik bij ADXpert terecht. Daar las ik op de website dat zij ervoor zorgen dat je voor een voordelige prijs in ongeveer anderhalve week tijd een UWV-proof arbeidsdeskundig onderzoek ontvangt. Dit klinkt natuurlijk heel erg interessant! Ook de referenties over ADXpert waren behoorlijk lovend. Ik leek dus bij een goede partij terecht te zijn gekomen! Ik nam direct contact op en kreeg, na een keuzemenu, een arbeidsdeskundige aan de lijn. Hij gaf aan degene te zijn, of een van zijn collega’s die ook arbeidsdeskundige zijn, die het onderzoek zal gaan uitvoeren!

Opgeleverde onderzoek

Uiteindelijk was ik overtuigd van hun kunnen. En zijn zij gestart met het opstellen van het arbeidsdeskundig onderzoek. Dat al na een paar werkdagen! Als eerste in een gesprek met mij, vervolgens met de werknemer die telkens ziek is en daarna met zijn drieën. Dit heeft als resultaat opgeleverd dat het duidelijk is geworden wij afscheid kunnen gaan nemen van de medewerker. Een andere optie had nog kunnen zijn dat de werknemer in een andere functie terug zou keren. Maar ook dat bleek onmogelijk.