2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Huis laten taxeren voor verkoop

In verband met de verkoop van ons huis, zijn wij op zoek gegaan naar een taxateur voor een taxatie van ons huis. Echter viel het ons op dat de kosten daarvoor wel heel erg hoog lagen. Wij hebben namelijk een best waardevol huis. En een taxateur krijgt een deel van de door hen vastgestelde verkoopwaarde. Dus hoe duurder je huis is, des te meer je af zult moeten geven aan de taxateur. Ik bedacht dat daar toch vast en zeker een betere oplossing voor moest zijn.

Forum over taxatie huis

Op een forum die over taxaties van huizen gaat, las ik iets over een veilingsysteem. Namelijk taxatieveilingen.nl. Iedereen was daar heel erg tevreden over! Het schijnt namelijk zeer betrouwbaar te zijn, en dat allemaal voor een lagere prijs dan je eigenlijk zou betalen via de officiële weg. Daarom was ik daarmee dan ook hartstikke blij dat ik erachter was gekomen. Ik ben direct naar de website taxatieveilingen.nl toe gegaan. En daar moest ik een account aanmaken om mee te kunnen doen aan de veiling. Er liep er nog eentje voor een paar uur! En het recente bod wat op deze taxateur was geboden viel nog erg mee. Deze heb ik dan ook iets verhoogd. Vlak voor de deadline gebeurde dat door een ander, waarna ik nog niet voor het verstrijken van de tijd een hoger bod kon plaatsen. Daarom was deze taxateur voor mijn huis van mij! En dat allemaal voor een lagere prijs dan dat ik er anders voor zou hebben betaald.

Taxatieveilingen.nl

Ik kan de website taxatieveilingen.nl van harte aanbevelen! Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat ik voor een lage prijs mijn huis hebben kunnen laten taxeren. Ga daarom nu naar zijn website toe en bekijk hoe gemakkelijk het is!