2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Rijschool Wageningen genaamd Mijn-rijles.nl !

Ben je opzoek naar een goedkope en betrouwbare rijschool in Wageningen? Dan ben je bij rijschool Mijn-rijles.nl aan het goede adres.

Voordelen zijn:

No cure No pay examen

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze instructeurs en rijlessen dat we een garantie geven op je praktijkexamen. Mocht je onverhoopt zakken voor je eerste examen dan mag je een gratis herexamen doen. Je betaalt dan alleen voor de rijlessen. 

Twijfel niet langer en neem contact op met mijn-rijles.nl voor jouw eerste rijles in Wageningen of omstreken.

Waar lessen we?

We lessen in de plaatsen: Amersfoort, Leusden, Barneveld, Voorthuizen, Lunteren, Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Veenendaal, Rhenen, Elst, Wageningen, Bennekom, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Arnhem, Opheusden, Kesteren, Tiel.

 

Staat je woonplaats er niet bij? Geen probleem mail of bel ons en we kijken of we wat kunnen regelen.

Gratis proefles

Proefles kost € 20,- voor een uur rijles inclusief adviesgesprek. Als je na de les beslist om met ons door te gaan dan is de proefles geheel gratis!

 

Tijdelijke actie! Betaal € 5,- minder per uur!

 

Ervaring en Beperking

Onze instructeurs zijn vriendelijk, sociaal en hebben heel erg veel ervaring. Wij geven les vanaf het jaar 1990. We hebben ervaring met allerlei soorten leerlingen dus niets is onmogelijk voor ons.

 

Ook als je een beperking, taalproblemen of faalangst hebt kunnen we jou prima helpen. De lessen worden aangepast aan jou leertempo.