2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Tips bij verhuizen: van rubberen stoeldoppen tot verhuisdozen

Als jij van plan bent om binnenkort te verhuizen komt er een heleboel op je af. Je moet van alles regelen, zoals abonnementen opzeggen en opnieuw afsluiten en je hele inboedel inpakken. Verhuizen kost veel moeite want je moet met heel veel zaken rekening houden. In deze blog geven we enkele tips om het verhuizen van je inboedel een beetje makkelijker te maken.

Meubels tegen elkaar plaatsen

Als je gebruik maakt van een verhuiswagen wil je deze natuurlijk zo efficiënt mogelijk inrichten. Door je meubels zo in de wagen te plaatsen dat ze allemaal tegen elkaar aan zitten, benut je de ruimte in de wagen zo goed mogelijk. Dit brengt tevens als voordeel met zich mee dat de meubels beter beschermd zijn tijdens het transport, want er is niet veel plaats voor de meubels om te schuiven door de wagen.

Verhuisdozen

Regel veel verhuisdozen, want je zult er veel nodig hebben. Door alle spullen te groeperen en bij elkaar in te pakken in verhuisdozen, kun je op een overzichtelijke manier je spullen inpakken en vervolgens ook weer uitpakken.

Rubberen stoeldoppen

Als je de meubels in je nieuwe huis gaat neerzetten is het belangrijk om rubberen stoeldoppen te gebruiken. Tijdens het inrichten zul je namelijk veel gaan schuiven met meubels, dit kan krassen en sporen veroorzaken op je nieuwe vloer. Met rubberen stoeldoppen bescherm je allerlei verschillende ondergronden, zodat je langer kunt genieten van een krasvrije vloer.  

https://stoeldopshop.nl/pages/rubberen-stoeldoppen