2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Meubels om buiten van te genieten

De zomer komt eraan dus het is hoog tijd om je tuin of weer om te toveren tot een huiselijke woontuin. Maar met welke meubels maak jij van je tuin een heerlijke plek om te ontspannen? Hieronder lichten we een aantal van de fijnste meubels toe waarmee jij urenlang kunt gaan genieten in jouw woontuin. Vergeet niet om voor zowel binnen als buiten dezelfde woonstijl aan te houden om een naadloze overloop van je interieur naar je exterieur te creëren.

 

Lekker wegdromen op een ligbed

Een ligbed is een perfecte oplossing voor op je terras of tuin. Maar wat voor ligbed past er in je tuin? Zo zijn er bijvoorbeeld tweepersoons ligbedden waar je ideaal samen op kunt loungen. Of wil je liever een ligbed met wielen zodat je deze makkelijk kunt verplaatsen als de zon beweegt? Eén ding is zeker, met een ligbed geniet je op het terras of in de tuin en bepaal je je eigen lounge moment.

 

Lang natafelen aan de tuintafel

Het is een lange zwoele warme zomeravond. Dat betekent extra lang genieten in de tuin. Maar wat als er meer mensen blijven eten? Kun je dan wel met z’n alle in de tuin zitten? Met een grote tuintafel kan dat wel! Zo kun je gezellig tot laat in de avond tafelen. Een tuintafel bepaald voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je tuin of terras. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Daarnaast kun je hem makkelijk combineren met tuinstoelen of een tuinbank om extra ruimte te creëren.

 

Heerlijk ontspannen met een vuurtafel

Een vuurtafel is tegenwoordig een overbodige luxe meer. Integendeel, een vuurtafel is een echte sfeermaker voor in je tuin of op het terras. Heb je niet veel ruimte? Dan kun je voor een ronde  of ovale vuurtafel gaan. Ben je meer op zoek naar een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een vuurtafel van teakhout. Het mooie van allemaal is dat deze vuurtafels ook nog een uit te breiden zijn met verschillende accessoires. Met een vuurtafel haal je de gezelligheid van een kampvuur naar je tuin.

Wil jij deze zomer lekker ontspannen? Met deze meubels maak je van je tuin of terras een heerlijke plek om te genieten.