2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

De Heideroos: restaurant, partycentrum en catering

Ontdek De Heideroos: een prachtige locatie in Eerbeek waar u kunt genieten van een uitgebreide lunch of smakelijk diner, een feest kunt vieren in het partycentrum of een vergadering met uw collega’s kunt organiseren.

Restaurant in Eerbeek

In het sfeervolle restaurant Eerbeek neemt u plaats aan een van de gezellige tafels. De gastvrije bediening doet er alles aan om u een culinaire middag of avond te laten beleven. Op de menukaart vindt u een mooie mix van Nederlandse en Franse gerechten, er is altijd voor ieder wat wils. De gerechten op de kaart wisselen regelmatig, waardoor u altijd weer iets nieuws proeft. Komt u met het hele gezin? Voor de kinderen is er een speelkamer waar ze zorgeloos kunnen spelen. Neem bij mooi weer plaats op het zonnige terras en geniet van de buitenlucht!

Landal Greenpark

Verblijft u op Landal Greenpark Coldenhove? Restaurant De Heideroos in Eerbeek is een fantastisch restaurant om tijdens uw verblijf te gaan verkennen. Het is de ideale locatie om met het hele gezin te genieten van een culinaire lunch, een uitgebreid diner of een goede kop koffie. Het restaurant bevindt zich op 5 minuten afstand vanaf het park, lekker dichtbij dus!

Heerlijke catering

Bent u op zoek naar een goede cateraar voor uw feest, bruiloft of evenement in Eerbeek en omstreken? Voor catering Eerbeek bent u bij de Heideroos aan het juiste adres. Ze verzorgen een volledig verzorgd buffet, lunch of diner op een locatie naar wens. Het menu kan volledig op maat gemaakt worden, afhankelijk van uw wensen en budget. Naast het eten levert de Heideroos ook partytenten, meubilair, heaters, borden en bestek en nog veel meer. Kortom: alles wat u nodig heeft voor uw feest of evenement. Uiteraard komt de Heideroos alles bij u thuis (of op locatie naar keuze) langsbrengen en na afloop weer ophalen. Ze nemen zelfs de vuile vaat zo mee, u wordt volledig ontzorgd.

https://www.heideroos.nl/