2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Laminaat gratis gelegd

Wooninrichter

Tapijt en Laminaat Direct is uw wooninrichter! Naast onze grote online webwinkel hebben wij een grote showroom van 1600 m2. U kunt hier terecht voor uw complete woning, van vloer tot deurmat en van kunstgras tot raamdecoratie. Wij bieden het volgende aan: Laminaat, PVC in de click en plak variant, tapijt, vinyl, raamdecoratie, gang en traplopers en natuurlijk deurmatten. Kortom genoeg keuze en aanbod, online en in de winkel!

Laminaat gratis gelegd

De laminaat prijzen op onze site ALL-IN prijzen, daar bedoelen wij mee dat de prijzen onze prijzen inclusief leggen, standaard ondervloer, plakplinten en schoonloop mat zijn. U betaald de aantal m2 dat gelegd wordt. Heeft u dus een offerte van 60 m2 en wordt 57 m2 gelegd dat betaald u natuurlijk de 57 m2. Wij zijn dealer van verschillende topmerken: Quick Step, Balterio, Egger, Kronofix, Meister, Parador, Your Floor, Ter Hurne, Vivafloor en nog vele andere merken.

Tip:vraag altijd een gratis staal zodat u weet om welke vloer het gaat, de afbeeldingen kunnen natuurlijk altijd wat afwijken van de werkelijkheid.

 

Nieuw click PVC

Click PVC is het nieuwe laminaat, het grote voordeel van click PVC is dat het niet gelijmd hoeft te worden, dus de vloer hoeft van te voren niet worden geëgaliseerd. Nog een voordeel is dat het sterker, krasvaster en toch dunner is dan laminaat.

 

Grote showroom

Wilt u liever toch de vloer helemaal in het echt zien, dat kan! Wij hebben een ruime showroom van ongeveer 1600 vierkante meter. Genoeg vloeren om te bekijken en te vergelijken.

 

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/