2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt de BePureHome collectie zo bijzonder?

Wat maakt een collectie meubelen uniek en bijzonder? Dat is een vraag die iedereen zichzelf stelt op het moment dat zijn meubels zijn geleverd. Het is dan ook niet gemakkelijk om bijzondere en unieke meubelen te leveren. Voor veel mensen is BePureHome een collectie die stoer, landelijk of juist modern is. Voor anderen is het de kwaliteit die de meubelen bieden een verademing. Maar er zijn ook ontzettend veel mensen die de kwaliteit en service van BePureHome geweldig vinden. Drie punten waarin de meubels uitblinken. Maar wat maakt deze banken zo bijzonder? En dan in het bijzonder de collecties BePureHome Rodeo en Statement.

BePureHome Banken

Banken zijn meubelen in je huis die aan twee eisen moeten voldoen. Ze moeten ten eerste mooi staan in jouw keuze van interieur. Daarnaast zijn banken ook gebruiksvoorwerpen die praktisch elke dag gebruikt worden. Je moet er dus ook heerlijk op kunnen zitten. En ze moeten lang meegaan.BePureHome Banken zijn in verschillende vormen te verkrijgen. afhankelijk van de ruimte in de kamer kan je kiezen uit meerdere zitbanken, hoekbanken of een chaise longue bank. Ook is er keuze uit verschillende moderne kleuren zoals: cognac, honing geel of elephant. BePureHome banken staan voor: elegantie, no nonsense en comfort. De banken zijn gemaakt met duurzame en stevige materialen die een lichaam goed ondersteunen op de juiste plekken en daardoor een zeer hoog comfort bieden.

BePureHome Rodeo collectie

Bij BePureHome zijn er twee collecties die erbovenuit steken. De eerste is de BePureHome Rodeo collectie. De Rodeo collectie kenmerkt zich door de stoere landelijke uitstraling. Veel leer, hout en cognac kleuren vind je in deze collectie. De banken van de Rodeo collectie zijn dan ook prima in te passen in een landelijke interieur stijl. Echter ook in andere stijlen kan de Rodeo bank juist een opvallende gezelligheid en sfeer hebben die je zoekt voor één of meerdere ruimtes in je huis. De sfeer van deze collectie ademt gezellig, stoer, ruig en het wilde westen.

BePureHome Statement collectie

De tweede collectie bij BePureHome is de BePureHome Statement collectie. Een prachtige stijl banken voorzien van moderne en frisse kleuren. Een bank uit de statement collectie staat bijzonder goed in een modern interieur. Kleuren als Taupe, honing geel, warm groen, nougat en syrup zijn zulke kleuren, die je woning de elegante uitstraling van de statement collectie kunnen geven. De Statement collectie banken stralen: modern, stijlvol, luxe en elegantie uit. Wellicht precies het gevoel dat je in je huis wilt creëren. De Statement collectie is ook geschikt in andere stijlen dan een moderne stijl interieur. Zo kunnen de banken van de Statement collectie ook prima bij een industriële omgeving. Ook de BePureHome Statement collectie is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit stoffen (en leer).

BePureHome voor elke stijl

Nu ben je misschien klaar om een bank uit een van beide collecties aan te schaffen. Maar let op, er zijn nog veel meer stijlen die de banken van BePureHome kunnen complementeren. Je kan een bepaalde stof, kleur, of vorm kiezen die je in jouw woning naar voren wil laten komen. BePureHome heeft voor elk interieur wel een perfecte bank. Vraag gerust of ze je kunnen helpen.

BePureHome heeft een tweetal bijzondere collecties die zich onderscheiden door zijn kleuren en kwaliteit. Dit zijn de Rodeo en de Statement collecties. De Rodeo collectie is stoer en landelijk. De statement collectie is modern en fris. Daarnaast heeft BePureHome ook banken die passen in andere stijlen zoals: vintage industrieel of retro.

Welke bank je ook zoekt de banken van BePureHome zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer of stof. Daarom biedt BePureHome een garantie van vijf jaar.

https://www.purewonen.nl/merken/be-pure-home/