2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor PVC ramen?

Heeft u plannen voor een nieuwbouw of renovatieproject? Dan komen uw ramen en deuren waarschijnlijk ook aan de beurt. Het is belangrijk dat je voor kozijnen kiest die passen bij de stijl van je woning en volledig beantwoorden aan je wensen. Buiten de stijl zijn er natuurlijk nog een aantal andere zaken van belang zoals de duurzaamheid en energiebesparing die je kan realiseren voor je woning.

Een meerkamer PVC profiel garandeert een optimale isolatie.

Voor de beste isolatie kunt u best kiezen voor PVC ramen en deuren. PVC raamprofielen zijn namelijk extreem energiezuinig omdat ze uitgerust zijn met verschillende luchtkamers. Er ontstaat namelijk een thermische buffer waardoor er minder lucht via de ramen ontsnapt en uw warmte binnen blijft. Het resultaat hiervan is minder stookkosten en dus een lagere energiefactuur. Dit zorgt ook voor een minimale impact op het klimaat.

PVC ramen in verschillende stijlen

Heb je een cottage woning of een hypermodern huis? PVC ramen en deuren zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Op gebied van kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel in de massa gekleurd als een houtnerfstructuur folie behoren tot de mogelijkheden.  Er zijn ook zeer veel mogelijkheden naar raamtypes toe. Wenst u een vast, draaikip of schuifraam of een nieuwe voordeur. Dit kan allemaal gemaakt worden in PVC. Alle ramen worden tegenwoordig ook voorzien van veiligheidsbeslag met paddestoelnokken waardoor uw woning ook beter bestand word tegen inbraak.

PVC ramen zijn extreem duurzaam

Kunststof ramen kies je natuurlijk niet alleen voor de uistraling. Ze hebben namelijk ook een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. PVC is ook bestand tegen zeer extreme weersomstandigheden, vrieskoude, hevig onweer en felle UV stralen. PVC zijn ramen gaan zeer lang mee en kunnen dus tegen stootje.

Wil je meer weten over de troeven van PVC ramen? Neem dan zeker een kijkje op onze website en vraag gerust uw gratis offerte op maat. Bij Novorama staan we steeds ter uwer beschikking.

http://novorama.be/