2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De Mooiste Villa’s Ter Wereld!

Een villa is een vrijstaand huis. Maar in de stad zijn er ook weleens grote huizen die niet vrijstaand zijn deze worden herenhuizen genoemd. Bij mijn zoektocht is het mij opgevallen dat er niet echt ergens een duidelijk omschrijving van een villa staat. 

Wanneer kun je een huis een Villa noemen?

Wanneer is een villa bijvoorbeeld luxues voor iedereen heeft dat een andere betekenis en ik kon ook niet in mijn zoektocht hoeveel vierkante meters een huis moet zijn om het een villa te noemen. Het woord groot heeft voor iedereen een andere betekenis. Alleen het feit dat een villa vrijstaand is een duidelijk gegeven.

 

Je ziet weleens foto’s voorbij komen van beroemdheden waar je U tegen zegt. In Amerika is het helemaal bizar, hoe gekker hoe beter lijkt wel hoe sommige beroemd heden leven met een hele sport etage een bioscoop een bar en ga zo maar door. Het is iets wat me altijd al gefascineerd heeft en waar ik uren over kan dromen.

Mocht je het ook leuk vinden om deze grote huizen te bewonderen dan heb ik hier helemaal een mooi lijstje voor je. Grandlife.nl heeft namelijk een leuk artikel geschreven over de mooiste villa’s in de wereld. 

 

Mijn Villa

Iedereen droomt er weleens van om de lotterij te winnen en vervolgens in een heel groot en mooi huis te gaan wonen.  En dan het liefst een villa met een groot zwembad en een sauna. 

Jammer genoeg heb ik zelf (nog) niet het bugdet beschikbaar om zelf te wonen in zulke palijzen. Maar het is zeker inspirerend om naar te kijken. Sommige villa’s zijn echt ontzettend mooi om te zien. En ik denk ook wel om in te wonen! 

Laatst toen ik zelf op zoek was naar een huis zag ik verschillende gebouwen met een totaal andere uitstraling die allebei villa genoemd werden. Toen kwam bij mij de vraag wanneer mag je een gebouw een villa noemen? en wat zijn de eisen eraan. 

http://www.grandlife.nl/de-25-duurste-en-grootste-villas-ter-wereld/