2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Luxe tuinhuis laten bouwen

Luxe tuinhuis laten bouwen

Wanneer u op zoek bent naar een luxe tuinhuis op maat, dan helpen de vakmannen van Loghuis u graag verder. Bij Loghuis worden alle houten tuinhuizen op maat gemaakt en volledig naar uw wens. We hebben al behoorlijk wat gave exclusieve luxe houten tuinhuizen aan klanten in Nederland, Belgie en Duitsland geleverd. Op de website krijgt u een goed beeld van de projecten die we gedaan hebben. Alle ontwerpen zijn daarbij in samenspraak met onze klanten tot stand gekomen. En zo’n mooie ruwe boomstammen blokhut is ideaal voor een family- of mancave.

Houten tuinhuis op maat

Misschien heeft u zelf al een idee hoe het luxe tuinhuis eruit moet komen te zien, en anders helpt onze architect u graag bij het ontwerpen. Vrijwel alles is mogelijk en gaat in samenspraak met u. 

Als u zich af vraagt hoe onze houtbouw geleverd kan worden en wat de mogelijkheden zijn, hierbij een overzicht:

  • Plug & play modellen, dit gaat om de levering van kant en klare sauna’s. U hoeft hem alleen nog in het stopcontact te doen en de sauna is klaar voor gebruik.
  • Bouwpakket voor een zelfbouw blokhut, de blokhutten worden in bouwpakket afgeleverd of door ons opgebouwd. Ook is het mogelijk in eigen ontwerp of in basis ontwerp. 
  • Maatwerk houten huis, hierbij heeft u de vrije hand en kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Denk hierbij aan een mantelzorgwoning, tuinhuis, speciale sauna. Ook is het mogelijk om met ons uw wensen te bespreken waarna wij een ontwerp voor u maken. 
  • Interieurbouw, voor uw interieur of sauna. Zoals een houten keuken, raam of deurkozijnen. 
  • Turn key bouwen, schakel onze architect in om ideeën te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk Loghuis.nl voor de opgeleverde projecten en om inspiratie op te doen voor uw luxe tuinhuis of houtbouw op maat. 

https://www.loghuis.nl/

Gerelateerde artikelen

Het beveiligen van een kantoorpand

Tuingereedschap op benzine

Aanrader: Schipper-Ede

Aannemer Amsterdam

Luxe tuinkamer voor een betaalbaar prijs

De lente begint vandaag! Tijd voor raamhorren