2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Kosten gietvloer slaapkamer

Als u op zoek bent naar een nieuwe slaapkamervloer, overweeg dan om er een van gegoten metaal te kopen. Afhankelijk van welk type je wilt, zijn er verschillende voordelen. Je hebt veel opties als het gaat om vloercoatings omdat ze in allerlei verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld als je een warm ogende vloerverf nodig hebt, industrieel ogende vloerverf of juist een strakke uni kleur.

De juiste gietvloer voor de slaapkamer

Veel van onze vloerproducten zijn geschikt voor gebruik in slaapkamers, waarbij vloeren op epoxybasis niet passen. De rest is redelijk geschikt. Het hangt af van wat voor soort sfeer je hoopt te creëren en welk type vloer je voorkeur heeft. Als u op zoek bent naar een meer industriële stijl, is gegoten beton perfect. Als je op zoek bent naar iets moderners, dan zijn PU-gietvloeren de juiste keuze. Als je nog steeds niet zeker weet welke vloer je moet kiezen, dan is terrazzo het beste. Bezoek onze showroom waar u alle fijne kneepjes van elk hard oppervlak met eigen ogen kunt zien.

De voordelen van een gietvloer in de slaapkamer

Een gietvloer is een geweldige esthetische optie voor uw huis – om nog maar te zwijgen van de praktische voordelen. Zo zijn veel gietvloeren te combineren met vloerverwarming wat perfect past in de slaapkamer. Daarnaast is een gietvloer ook nog eens hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Een naadloze gietvloer is een geweldige vloerkeuze voor mensen die sterk allergisch zijn voor huisstofmijt en het voelt supercomfortabel aan.

Kosten gietvloer slaapkamer

Misschien wilt u een gietvloer in de slaapkamer leggen. Maar wat zou het kosten? Elk type gietvloer heeft een andere prijs. De kosten van uw gietvloer zijn ook afhankelijk van andere factoren zoals de grootte van de ruimte en uw budget. Zo heeft de grootte van een slaapkamer effect op de totale kosten. Hoe groter de kamer, hoe hoger de totaalprijs; dat betekent echter ook dat het voor dit voorbeeld bijvoorbeeld per vierkante meter relatief goedkoper is. Daarom is het verstandig om deze vloer ook in andere ruimtes aan te brengen.