2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren bij Thuisborg

Bij Thuisborg heb ik mijn huis verkocht. En ook weer direct terug gehuurd! Want dat kan tegenwoordig. En bij mij brengt het, voorlopig in ieder geval, alleen maar voordelen met zich mee. Want ik heb direct de verkoopprijs op mijn bankrekening gekregen. En ik kan er nu dus nog 10 jaar in blijven wonen! En dat terwijl ik alleen maar een maandelijkse huurprijs hoef te betalen. Dat zorgt er weer voor dat ik nu mijn kinderen een deel van mijn geld kan schenken. Iets wat ik al die tijd al wou. Maar nooit lukte omdat het grootste deel van mijn vermogen in mijn woning zat. Maar hoe kwam ik nu eigenlijk op Thuisborg?

Thuisborg.nl

Ik kwam op de website van Thuisborg terecht toen ik op zoek was naar een investeerder die aan je huis verkopen en terughuren duurt. Daarvoor heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van Google. Op de website van Thuisborg las ik nogmaals alle voordelen van het verzilverd wonen. Onder andere dus dat je natuurlijk ook gewoon in hetzelfde huis kunt blijven wonen. Geen last van een verhuizing op oude leeftijd. Want dat wil ik graag uitstellen. Vervolgens heb ik een afspraak met hen ingepland en kwamen ze bij mij thuis langs om alles uit te leggen over hoe dat allemaal in zijn werk ging.

Huis verkocht

Inmiddels heb ik mijn huis verkocht. Dat ging allemaal heel erg vlot. Want Thuisborg heeft zelf mijn huis gekocht. De medewerker die langskwam was namelijk direct enthousiast. En gaf aan dat zij daar zelf zeker mogelijkheden in zagen. Vervolgens heb ik alles met hem afgerond. Ook afspraken gemaakt over hoelang ik hier dan nog mag blijven wonen. En natuurlijk wat de maandelijkse huurprijs wordt. Daarnaast, het belangrijkste, hoeveel ik hiervoor zou ontvangen. Wanneer jouw vermogen ook voornamelijk in je huis zit en je het eigenlijk uit wilt kunnen geven, dan kan ik Thuisborg van harte aanbevelen!