2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren outlet

Recent was ik op zoek naar houten vloeren, en vond ik de houten vloeren outlet van Bax Houthandel. Ik ben namelijk op zoek naar een vloerenwinkel waar ik een mooie laminaat vloer kan gaan kopen voor in mijn nieuwe woning. En daar zag ik dat zij vele houtsoorten hebben voor lage prijzen! Zo ook de prijzen van laminaat lagen niet hoog. Ik besloot dan ook om een bezoekje te brengen aan de dichtstbijzijnde vestiging van hen. Want met eigen ogen kun je alles toch beter beoordelen wat betreft kwaliteit, dan op een afbeelding op een website.

Houten vloeren

Daar aangekomen zag ik direct houten vloeren opgesteld staan. Dit hadden zij heel mooi gedaan met op iedere plek een andere houtsoort. En bij zo’n houtsoort stonden weer verschillende kleuren en afmetingen. Door middel van licht op deze planken kon je goed beoordelen hoe zo’n vloer in jouw woonkamer zou passen. Ook hingen er overal voorbeelden bij van waar ze van Bax Houthandel al eerder zo’n houten vloer hadden gelegd. Op die manier kon je ook een woonkamer zien waar de woninginrichting erg op die van jou lijkt. En dit was bij een voorbeeld bij mij ook het geval. Daardoor zag ik dat de houten vloer die daar erin was gelegd, heel goed bij de inrichting paste.

Mooie vloer gekocht

Uiteindelijk heb ik dan ook een hele mooie vloer gekocht. Het is laminaat geworden. Met een greywash erover. Dit zal heel erg goed gaan passen bij mijn meubelen en de rest van de woninginrichting. Ik ben benieuwd! Ze zijn ook al langs geweest voor het opmeten van de oppervlakte. Momenteel wordt de vloer op maat gemaakt en ze komen hem volgens planning er volgende week in leggen.

Wat betreft de prijs, de kwaliteit die je daarvoor krijgt, de service en het erin leggen kan ik Bax Houthandel zeker bij aanbevelen!