2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Rondreis Israël naar Meer van Galilea

Voor een rondreis Israël ben ik met Israël Idoed Reizen op pad gegaan. Dit is een reis organisatie dat rondreizen plant en organiseert. Ik heb voor deze organisatie gekozen omdat ik graag op een rondreis wilde gaan met allerlei onbekende mensen. De reis duurde 11 dagen en was onvergetelijk. Ik heb landschappen gezien welke ik nog nooit gezien heb en bovenal ik heb nieuwe vrienden gemaakt. Wil jij weten wat ik nog meer van de reis vond? Lees dan deze blog!

Waarom rondreis Israël

Een rondreis Israël, waarom zullen de meeste wel denken. Maar ik ben al jaren opzoek naar een organisatie welke christelijke rondreizen aanbiedt. Mijn droom is al jaren, dat ik naar Israël ga, want ik wil heel graag eens dat landschap zien. Wandelend op het Arabelgebergte treden we als het ware in de voetsporen van De Messias. Dat is wat ik op de website van Israël Idoed reizen las. Dit is een gebergte welke prachtige wandelpaden met uitzicht heeft op de Hermon en het meer van Galilea. In de buurt zijn allerlei ruïnes van een oude synagoge uit de vierde eeuw en de kibboets Ein Gev ligt werkelijk schitterend aan het meer van Galilea.

Wat heb ik gezien

Tijdens de reis trok ik op met verschillende mensen. De rondreis Israël trok veel mensen, jong en oud. Allemaal waren ze Christelijk en allemaal komen we uit verschillende gemeentes uit heel Nederland. Ik heb zoveel mooie landschappen, ruïnes, gebergten en godsdienstige geschiedenis gezien en ik zal al die beelden nooit vergeten. Elke dag had een nieuw Godsdienstelijk thema wat te maken had met een bijbel stuk. Geweldig, al zeg ik het zelf. Wil jij ook al heel lang, net als mij, een rondreis door het rijke, aan geschiedenis hebbende, landschap van Israël maken? Dan zal ik rondreis Israël zeker aan jullie aanraden, het is namelijk een onvergetelijke ervaring die ik nooit zou willen missen.