2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Fusion biljarttafel – een elegante leisteenplaat als ideale ondergrond

Een perfecte pooltafel wordt vooral gekenmerkt door zijn robuuste tafelblad. Het merk Fusion heeft voor zijn design pooltafel een leistenen tafelblad van hoge kwaliteit gekozen.

Een perfect tafelblad en het belang hiervan

Elke tafel moet voorzien zijn van een perfect tafelblad. Het maakt niet uit of het een eettafel of een moderne pooltafel betreft. Het tafelblad zorgt voor de nodige stabiliteit, zodat de tafel altijd stevig staat. Juist daarom is het belangrijk om bij de aankoop van een eettafel altijd goed te letten op het tafelblad. Vooral het gebruikte materiaal en de plaatsingstechniek spelen een beslissende rol. Alleen het juiste materiaal in combinatie met de juiste verwerking zorgt voor perfecte kwaliteit. Dit is het geval met de fabrikant Fusion. Alle tafels die door dit merk worden gemaakt zijn uitgerust met de beste tafelbladen. Fusion maakt alleen gebruik van leistenen tafelbladen uit één stuk, waardoor je zeker kunt zijn van de hoogste kwaliteit en stevigheid.

Een moderne pooltafel en de ideale basis – de leistenen plaat uit één stuk

De Fusion eettafel is voorzien van een natuurstenen blad dat ruim 19 millimeter dik is. Fusion maakt gebruik van natuursteen, want dat brengt een aantal positieve aspecten met zich mee:

– de natuursteen maakt eenvoudig en ongecompliceerd schoonmaken met elk schoonmaakmiddel mogelijk
– een lange levensduur is gegarandeerd door de gebruikte natuursteen
– Door de natuursteen zijn er geen allergische reacties te verwachten, wat betekent dat het in elk huishouden gebruikt kan worden.

Dit zijn nog maar de belangrijkste voordelen van het gebruik van een natuursteen. De leisteen van natuursteen bestaat uit één compleet stuk. Dit vergemakkelijkt het latere inpassen in het metalen frame van de pooltafel. Bovendien zijn daarna geen verdere aanpassingen meer nodig. De hele montage wordt door Fusion verzorgd. Bovendien is er geen beter alternatief voor de leisteen. Bij het poolen wordt speciale aandacht besteed aan de ondergrond van de pooltafel. Dit komt vooral door de vereiste duurzaamheid en stabiliteit. De vervangers zoals composiet hout, glasvezel of andere synthetische onderdelen zijn niet bestand tegen het gebruik voor het poolen. Dit is precies waarom Fusion vanaf het begin vertrouwd heeft op het gebruik van natuurlijke leisteen.

Waarom koos Fusion uitgerekend voor natuurlijke leisteen als basis?

Iedereen die een beetje van de natuurwetenschappen weet, weet dat natuurleisteen al millennia in de natuur voorkomt. Leisteen is het resultaat van vulkanische sedimentatie gedurende miljoenen jaren. Na een ingewikkeld extractieproces wordt de hoogwaardige leisteen in afzonderlijke stukken gezaagd. Het wordt dan gekalibreerd en aangepast voor gebruik. Deze afzonderlijke processen vergen extreem veel werk. Daarom zijn ze ook van de hoogste kwaliteit. De natuurlijke leisteen is verkrijgbaar in verschillende diktes. De dikte van de leisteen wordt gekozen naar gelang de afmetingen van de tafel. Behalve de grootte is ook de dikte van de leisteen van belang. Dit kan ook individueel gekozen worden. Nadat de klant zijn tafelmodel en de bijbehorende afmetingen heeft gekozen, wordt het tafelblad aangepast. De fabrikant Fusion besteedt veel aandacht aan de vereiste dikte van het leistenen blad. Alleen zo kan men er zeker van zijn dat alles past bij het onderstel van de pooltafel.

Daarna kan de design pooltafel zonder aarzeling zowel voor het biljartspel als als eettafel gebruikt worden.

Gerelateerde artikelen

5 Manieren hoe je een tuinhuis kan gebruiken

Zo maak je zelf je schoorsteen schoon

Zoek je een matras van 130 bij 190?

De lente begint vandaag! Tijd voor raamhorren

Sectionale poorten: avies & info over een sectionale poort

Makelaar Veenendaal zoeken