2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Eiken eettafel

Eiken eettafel

Wie zijn woning graag stoer en duurzaam in wil richten, komt al snel terecht bij de landelijke stijl die de laatste jaren steeds populairder wordt. Aan het robuuste interieur dat bij deze stijl hoort, kun je echt zien dat er in jouw huis geleefd wordt! Eén van de belangrijkste stukken meubilair in een landelijk ingerichte woonkamer is een robuuste tafel, vaak gemaakt van eikenhout. Heel populair zijn de boomstamtafel en de industriële tafel. Maar wat maakt een dergelijke eiken eettafel nu zo populair?

 

het uiterlijk van een eiken tafel

Eiken eettafels zijn over het algemeen stevige, robuuste tafels, natuurlijk gemaakt van het beste eikenhout. De meeste modellen die we bij tafels99.nl verkopen zijn groot en rechthoekig, ideaal als multifunctionele tafel voor het hele gezin. Deze eiken tafels kunnen uitstekend tegen een stootje, en dat is er goed aan te zien! Ze hebben een mooie, duurzame uitstraling en kunnen echt een blikvanger vormen in een rustiek ingerichte woonkamer of woonkeuken. Maak de prachtige eethoek compleet met design verlichting boven de eiken eettafel.

 

 

Bron: ilovemyinterior.nl

 

De voordelen van een eiken eettafel

Het grootste voordeel van een robuuste eiken tafel is dan ook de sfeer die een dergelijk meubelstuk met zich meebrengt. Een mooie tafel heeft namelijk ook direct invloed op de uitstraling van het overige meubilair! Met een eiken eettafel ziet de volledige kamer er direct warmer en authentieker uit. Praktisch is het ook nog eens, want de eiken eettafel kan heel wat hebben. Kleine kinderen, huisdieren en grote groepen gasten? Voor deze tafels is het geen enkel probleem. Het hout is makkelijk schoon te maken, en komt er toch eens een vlek of een krasje op? Dan versterkt dat de geleefde uitstraling van de eiken eettafel alleen maar!

Wie voor een woonkamer gaat die echt geschiedenis en eigenheid heeft, is een landelijk interieur vaak een uitstekende keuze. Met de eiken eettafels van tafel99.nl hebt u zo de juiste sfeer te pakken!

https://www.tafels99.nl