2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Een Leolux bank combineert comfort met design

Wanneer u op zoek bent naar een bank die niet alleen heerlijk zit maar ook een lust voor het oog is, dan is een Leolux bank perfect voor u. De meubels van de Nederlandse design fabrikant Leolux staan bekend als eigenzinnig, duurzaam en erg comfortabel. Bij woninginrichter Pot Interieur vindt u een breed aanbod meubelstukken van dit designmerk. U kunt dan ook niet alleen terecht voor een Leolux bank maar ook voor poufs, eetkamerstoelen en fauteuils van dit gerenommeerde designmerk. Neem alvast een kijkje in het aanbod via de webwinkel van Pot Interieur of doe inspiratie op in de grote woonwinkel in Axel.

B&B Italia en andere designmerken

Bij Pot Interieur vindt u naast een ruim aanbod aan Leolux meubilair tal van andere designmerken binnen de collectie. Zo biedt deze woninginrichter onder meer design meubels aan van Flexform, Arco, Vitra, Rolf Benz en B&B Italia. Laatstgenoemde is een Italiaans designmerk dat eigentijdse, moderne meubels op de markt brengt waarvan vele inmiddels design klassiekers zijn geworden zoals bijvoorbeeld de B&B Italia Charles bank en de B&B Italia Husk fauteuil. U vindt niet alleen banken, stoelen en bedden binnen de B&B Italia collectie maar ook tuinmeubilair. Voor design binnen- en buitenhuis kunt u dan ook uitstekend terecht bij Pot Interieur.

Over Pot Interieur

Met een collectie die meer dan 400 topmerken omvat is Pot Interieur bij liefhebbers van designmeubilair welbekend. U kunt naar hartenlust inspiratie opdoen in de winkel die ruim 15.000 m2 aan gerenommeerd designmeubilair bevat. U mag daarbij rekenen op deskundige hulp van ervaren medewerkers die u graag helpen bij uw specifieke woonwensen. Bent u benieuwd naar B&B Italia meubilair of heeft u uw oog laten vallen op een mooie Leolux bank, maar bent u niet in de gelegenheid in de winkel te komen? Bezoek dan de webshop van Pot Interieur voor online inspiratie of om direct een aankoop te doen.