2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Een Essenza hoeslaken, een duurzame aanrader

Bij ieder dekbedovertrek past een Essenza hoeslaken. Dat waar je onder slaapt is belangrijk, maar net zo essentieel is waar je óp slaapt. Bij het vervaardigen van een hoeslaken heeft Essenza met je meegedacht over het belang van een goede nachtrust en een kwalitatief hoogstaand materiaal. Je wilt niet alleen zacht en gerieflijk liggen dromen, je wilt ook je hoeslaken goed kunnen wassen en daarna weer net zo mooi om je matras zien passen. Een Essenza hoeslaken is daarom gemaakt van duurzame materialen, in de combinaties katoen perkal, katoen satijn en katoen renforcé. Voor kinderbedden, die wat vaker vuil kunnen raken, is zeker de laatste combi een praktische aanrader!

Het meesterpalet van het Essenza hoeslaken

Bij al die prachtige designs van dekbedhoezen horen natuurlijk ook bijpassende tinten en textiel texturen voor Essenza hoeslakens. Die zijn er volop. Denk aan alle kleuren uit een meester palet: in de tinten babyblauw en zacht rose, aarde kleuren zoals oester, klei bruin en mosterdgeel tot staal grijs en beige, en petrol groen.

Kleurentips voor het Essenza hoeslaken

Tips bij de kleuren keuze uit de Essenza dekbed hoezen: je kunt kiezen voor uni, kleur bij kleur. Een wit dekbedovertrek op een witte ondergrond, een geel hoeslaken onder een gele overtrek. In dat geval is het wel een goed idee om ze even naast elkaar te leggen. In de winkel, of door twee plaatjes op je scherm te vergelijken. Houd je van contrast? Kies dan wel voor tinten uit dezelfde kleurenfamilie, bijvoorbeeld de twee contrasterende aardetinten mosterdgeel met oester bruin. Dit zorgt voor extra effect. Juist met contrast kun je zo ook eenheid creëren!

Tip voor een extra Essenza hoeslaken

Denk bij het kopen van een Essenza hoeslaken ook aan een molton exemplaar. Een molton laken houdt de matras fris. Tip: gebruik twee hoeslakens met een molton er tussen. Het kost minder tijd om er twee achter elkaar om een matras te doen dan twee keer een hoeslaken. Zo kun je snel tussen door even het buitenste hoeslaken vervangen. Dat scheelt je tijd in een hectisch huishouden!

Meer inspiratie vind je op Bedshop.nl

 

https://www.bedshop.nl/essenza-hoeslaken-satijn-90×200.html

Gerelateerde artikelen

Zoek je een matras van 130 bij 190?

Deurmat

Installatiebedrijf Groningen

Slaaptips voor tieners

Welke mogelijkheden en diensten biedt de hovenier in Barneveld?

Parkmachines van topkwaliteit