2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van Lavicta’s body dryer

Heb jij al gehoord van de nieuwste uitvinding, die het douchecomfort naar een hoger plan brengt? Nee? Dan wordt het tijd om je op de hoogte te brengen van de lichaamsdroger van Lavicta. Denk hierbij aan een enorme föhn die bedoeld is voor het drogen van je lichaam. Badkamergebruikers die ervaring hebben met de lichaamsdroger, omschrijven het als een warme deken van lucht die over je heen komt. Heerlijk toch? Lees snel verder over de bijkomende voordelen van Lavicta’s lichaamsdroger en wacht niet langer met het bezoeken van de website.

De full body dryer vervangt de traditionele handdoek, die schuurt bij het afdrogen en veel schadelijker is voor het milieu dan deze lichaamsdroger van Lavicta. Dat heeft er mee te maken dat een handdoek chemicaliën opvangt bij het afdrogen en tevens in de wasmachine moet om schoon te maken. Voor dit proces is veel wasmiddel en water nodig, dat in het oceaan- en zeewater terecht komt en tot watervervuiling leidt. De lichaamsdroger is dus niet alleen een wijze investering voor het douchecomfort, maar valt ook in de categorie duurzame hulpmiddelen badkamer. Bovendien is de lichaamsdroger eenvoudig in gebruik te nemen na installatie in de douche. Met een grote knop kun je de droger activeren, waarna die warme deken van lucht dus over je heen valt. Geniet van een warme droogbeurt na een heerlijk warme douchebeurt.

Het grootste voordeel van de body dryer wordt ervaren door ouderen, gehandicapten en andere minder mobiele mensen. Verzorgingstehuizen en revalidatiecentra hebben daarom het meeste baat bij een investering in de lichaamsdroger, maar ook voor wellnesscentra is het geen overbodige luxe. Gun badgasten comfort in de spa en doe een stapje extra door dit badkamerhulpmiddel aan te schaffen. Meer weten? Bekijk dan de foto’s van de lichaamsdroger op de website en lees over de ervaringen van badgasten die je voor gingen!

https://lavicta.nl/