2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

De lente begint vandaag! Tijd voor raamhorren

De lente is officieel begonnen! Het weer wordt beter en we gaan lekker ventileren in huis. Ramen en deuren worden open gezet en de frisse voorjaarslucht komt binnen. Heerlijk, toch!? Helaas zitten er ook nadelen aan. Tijdens het voorjaar laten ook vliegen, muggen en andere ongedierte zich vaker zien. En wanneer jij je deuren en ramen lekker open hebt staan, kunnen zij ook bij jou naar binnen vliegen. Iets waar je waarschijnlijk minder vrolijk van wordt. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor. Houd je woning ongedierte vrij met raamhorren en deurgordijnen! Zo kun je toch lekker ventileren in huis, maar houd je vliegen buiten de deur.

Je kunt je gehele woning voorzien van horren en speciale deurgordijnen. Zorg ervoor dat ieder raam dat je open zet voorzien wordt van een raamhor. Er zijn veel verschillende raamhorren verkrijgbaar. Van de meest eenvoudige horren tot luxe raamhorren die in verschillende maten verkrijgbaar zijn en die zelfs op maat gemaakt kunnen worden en de praktische oprolbare raamhorren. Kies een raamhor die aan jouw wensen voldoet.

Is het je toch niet helemaal gelukt om je woning vlieg- en mug vrij te houden? Er is vrijwel niets vervelender dan muggen op je slaapkamer. Ze zoemen om je heen en houden je daardoor wakker. Daarnaast kunnen ze je steken waar je vervelende en jeukende muggenbulten aan over kunt houden. Je kunt daarvoor een klamboe gebruiken. Hang de klamboe boven je bed en zorg ervoor dat deze geheel rondom je bed gesloten is. Zo kunnen muggen jou niet bereiken als je in je bed ligt. Een fijne oplossing om de nachten goed door te komen.

Genoeg tips dus om vliegen en muggen overlast in huis te voorkomen. Je shopt de meeste producten heel voordelig online. Nu de lente is begonnen kun je er maar beter snel bij zijn, want de vliegen wachten niet en de eerste zonnige dagen komen er al aan!