2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Zadelkrukken Kapperskrukken Zadelstoelen Tabourets Werkkrukken

Zadelkruk Kopen bij Tabouret Benelux

 

Zadelkrukken Zadelstoelen

Een zadelkruk is zoals de meeste mensen wel weten een kruk met een voetkruis die bestaat uit vijf poten waar meestal zwenkwieltjes onder zitten en in enkele gevallen glijdoppen. Men kiest een zadelkruk met wieltjes omdat er dan tijdens de werkzaamheden makkelijk al zittend van positie veranderd kan worden. Is dit door de aard van de werkzaamheden niet nodig en blijft u op één positie zitten dan zijn glijdoppen een prima optie. Tabouret Benelux staat bekend om zijn ruime keuze in betaalbare zadelkrukken van goede kwaliteit. Onze zadelkrukken zijn opgebouwd uit de beste materialen zodat jarenlang zitplezier gegarandeerd is. Zo is de base van de zadelkruk van verchroomd metaal, kunststof of aluminium en zorgt dat de verrijdbare kruk een grote stabiliteit heeft waarmee men prettig werkt. Vanzelfsprekend zijn er verschillende zithoogtes verkrijgbaar zodat u zeker weet dat u met een kruk op wielen van Tabouret Benelux altijd de perfecte werkhouding hebt. Heeft u werkzaamheden aan een hoge werktafel of vindt u het plezierig om een (extra) steun in de rug te hebben dan kunt u kiezen uit onze professionele zadelkrukken met rugleuningen. Deze zadelstoelen hebben een dicht op de zitting geplaatste zitting die er voor zorgt dat u in de optimale houding uw werkzaamheden kunt blijven doen.

Tabourets werkkrukken

Bij een enkeling is twijfel over de juiste naam van verschillende krukken. Zo wordt een zadelkruk ook weleens ten onrechte tabouret of kruk genoemd. Daarom hierbij de verschillen. Een kruk is over het algemeen een klein houten zitmeubel met vier poten. Deze is gewoonlijk niet in hoogte verstelbaar en voorzien van wieltjes. De vergissing tussen een tabouret en zadelkruk is begrijpelijk want deze twee verrijdbare krukken hebben een grote gelijkenis met elkaar. Zo zijn beide krukken in hoogte verstelbaar en hebben een vijfpoots base die je kunt voorzien van zwenkwieltjes of glijdoppen. Het verschil zit hem in de zitting. Een zadelkruk is voorzien van een zadelzitting en de zitting van een tabouret is vlak van boven.

Zadelkruk fysio

De zitting van de zadelkruk is ergonomisch gevormd. Hierdoor gaat de gebruiker automatisch in een actieve houding zitten. Lichamelijke klachten zoals in de nek of rug kunnen hierdoor veelal voorkomen worden. Ook wordt er voor gezorgd dat de bloedtoevoer naar de benen niet bekneld raakt. Zadelkrukken zijn dan ook de populaire zitmeubelen binnen beroepsgroepen waar men met repeterende werkzaamheden te maken heeft. In huiselijke omgeving heeft de zadelkruk ook zijn intrede gedaan. Steeds vaker schaffen mensen die moeite hebben met lopen of niet langdurig kunnen staan een zadelkruk aan. Het is het perfecte hulpmiddel bij huishoudelijke werkzaamheden zoals het eten koken of strijken. Werkt u langdurig in dezelfde houding en wilt u onnodige klachten voorkomen of bent u moeilijk ter been schaf dan nu een zadelkruk aan.

Zadelkruk te koop

Een zadelkruk kopen lijkt eenvoudig er is tenslotte voldoende keuze en de meeste krukken op wielen zijn zeer redelijk geprijsd. Maar wat is voor u de verstandigste keuze? Heeft u voldoende aan een standaard zadelkruk of wellicht één met rugleuning? Wat is voor u de juiste hoogte en welke wieltjes moet de kruk hebben? Dit zijn vragen die u voor aanschaf beantwoordt moet hebben en dan is het makkelijk als u iemand met verstand van zaken kunt raadplegen. Wij adviseren dan ook om de zadelkruk te kopen bij de vakspecialist. Deze kan u helpen om de juiste keuze te maken.

Zadelkruk aanbieding

Tabouret Benelux is de specialist in verrijdbare krukken zoals zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets. Wij verkopen deze producten al vele jaren om mogen vaste leverancier van veel zorginstellingen en bedrijven zijn. Mede dankzij onze eigen import kunnen wij onze producten zeer scherp prijzen waarbij kwaliteit voor ons bovenaan staat.

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

Zit vanaf nu ook in de perfecte werkhouding en koop uw zadelkruk snel en voordelig online bij Tabouret Benelux.

http://www.tabouretbenelux.com/werkkruk