2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Warme Spaanse sloffen heren in veel varianten

Oorspronkelijk komen de Spaanse herensloffen uit Spanje en zijn deze suède pantoffels van natuurlijke materialen gemaakt. Een buitenkant van rundleer en een binnenkant van schapenwol zorgen ervoor dat je voeten goed kunnen ademen, lekker warm blijven en minder transpireren. Tegenwoordig zijn er ook veel Spaanse sloffen heren van synthetische materialen. Met een voering van bijvoorbeeld fleece, dat ook heerlijk comfortabel en verwarmend is.

Praktische Spaanse herensloffen met fleecevoering

De moderne Spaanse pantoffels zijn er in veel varianten. Kies bijvoorbeeld voor instap sloffen met een zachte, wollige voering van fleecemateriaal. Met een zacht, warm bovenwerk van katoen of wol zit het met het comfort helemaal goed. Hiermee kan je helemaal ontspannen en warmt je lichaam vanzelf op. Er zijn instapmodellen met een rubberen antislipzool. Het voordeel hiervan is dat je de pantoffel ook kunt gebruiken om even de vuilnis aan de straat te zetten of de tuin in te lopen.

Met wol gevoerde Spaanse pantoffels voor heren

Ga je liever voor de originele Spaanse sloffen met een dunne zool en een voering van 100% wol? Deze Spaanse pantoffels zijn traditioneel voorzien van een leren koordje dat door de suède buitenzijde is geregen. De herenpantoffels zijn er in lage en hogere modellen. De hogere sloffen geven uiteraard meer warmte. Houd er rekening mee dat een wollen voering warmte biedt en vocht reguleert, maar iets sneller slijt dan een synthetische binnenzijde.

Spaanse sloffen heren kopen bij Sloffen24

Sloffen24 heeft een gevarieerd aanbod van meer dan 1000 soorten sloffen voor dames, heren en kinderen. De maten lopen doorgaans tot en met maat 47. Kan je jouw maat niet vinden, neem dan contact op. Wij helpen je graag verder. Het assortiment is steeds up-to-date en omvat modellen van meer dan twintig leveranciers. Heb je je ideale Spaanse sloffen voor heren al gevonden? Kies een mooi vormgegeven paar uit en houd je voeten elk seizoen lekker warm!

https://sloffen24.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom een koeienhuid in huis?

Modetrends voor 2019

De geschiedenis van Horloges

Online schilderijen koop je bij de Schilderijwebshop

Watersporten en culinair genieten in Den Helder.

Goed zicht in de zon