2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Grind thuis laten bezorgen

Grind voor grindpaden, oprijlanen of paden kunt u het beste thuis laten bezorgen in plaats van zelf te vervoeren in een personenauto. Grind wordt verkocht in diverse eenheden, vanaf 0,25 kubieke meter. Ook indien u met een bestelbus komt kan het overhevelen van grind in uw bus nogal tegenvallen. Daarnaast is de belasting voor de auto in lang niet alle gevallen geschikt. U doet er daarom verstandiger aan gewoon het grind thuis te laten bezorgen

Grindpad aanleggen

Indien er met regelmaat gelopen zal worden over het grindpad in uw tuin, zorg dan voor een solide, stevige en egale ondergrond. Hier kunt u het beste honingraatmatten op plaatsen die u laat verzinken in het pad, zodat er ruimte genoeg overblijft voor het grind, wat dan uiteindelijk op gelijke hoogte hierdoor komt met uw tuin.

De honinggraatmatten zijn van rubber vervaardigd en zijn op maat te snijden. Druk de honinggraatmatten goed aan en zorg dat deze naadloos op elkaar aansluiten. 

Nu kunt u het grind uitstrooien over de matten. Met een hark kunt u het grind mooi verspreiden over het geheel en is het pad klaar. 

 

 

https://www.betondingen.nl/big-bag-grind/