2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Een shop-dag gepland?

Altijd leuk om er even tussen uit te gaan met je vriendinnen en een dagje te gaan shoppen, toch? Natuurlijk vereist dit ook een goede planning zodat je zorgeloos kunt gaan en genieten! Dus ga maar alvast een verhuisbus huren in Maastricht, zodat je flink kunt shoppen. Voordat je gaat shoppen is het natuurlijk ook belangrijk dat jullie eerst plannen waar jullie willen gaan shoppen dit natuurlijk om geen tijd te verliezen, de openingstijden bekijken is dus ook een must. Nadat jullie de locatie weten moeten jullie nog voor 1 ding zorgen en dat is de parking, dit vergeten de meeste wel al eens.

Parking Maastricht

Maastricht is een drukke stad, veel toeristen maar ook shopliefhebbers van Nederland en omstreken die ernaar toe gaan op hun vrije dag. In Maastricht heb je daarom ook verschillende parkeer gelegenheden, de meest zijn helaas wel betalend maar de meeste vergeten ook dat je in Maastricht gratis kan parkeren. De meeste gratis parkings zijn ook op een wandelafstand gelegen van het centrum dit is dus ideaal om er gebruik van te maken. De ondergrondse parkings zitten vaak overvol en zijn dan ook héél duur, niet altijd prettig dus.

Je kan op het internet en zelfs op je mobiel op de navigatie vinden waar je in Maastricht gratis kan parkeren. Gratis parkeren is altijd prettiger dan kun je zorgeloos urenlang shoppen zonder dat je aan een tijdsdruk zit of aan de einde van de dag je je ogen niet kan geloven van het bedrag dat je moet betalen voor de parking.

Doordeweekse planning

In het weekend zijn natuurlijk de meeste mensen vrij en gaan ze shoppen waardoor het op verscheidene plaatsen waaronder vooral Maastricht het heel druk wordt. Om die druktes en parkeerstress te voorkomen is het aangeraden om op een doordeweekse dag te gaan shoppen! Door de week is de kans groter dat je in Maastricht gratis kan parkeren omdat er minder volk is. Het is ook veel fijner om op een door de week te shoppen omdat je dan geen lange wachtrijen aan de paskamers en aan de kassa’s hebt.

https://adremlimburg.nl/goedkoop-en-gratis-parkeren-in-maastricht/amp/