2Binsite Artikel Website
Image default
Wijn

Bent u voor het vernieuwen van uw wijnkaart op zoek naar een wijnhuis rondom Utrecht?

Veel mensen die uiteten gaan of wijnwinkels bezoeken, vinden het leuk om nieuwe onbekende wijnen te proeven. Het is ook veel bijzonderder en lekkerder om een wijn te proeven die kleinschalig geproduceerd wordt door een ambachtelijke wijnboer. Om mensen te blijven verrassen met nieuwe exotische wijnen is het essentieel om wijnkaart te blijven vernieuwen. Zo blijft het leuk om terug te komen als wijnliefhebber.

Verras je bezoekers met nieuwe bijzondere wijnen, die ze nog nooit eerder geproefd hebben

Maar waar vindt u als restaurant, bedrijf of wijnwinkel een goed wijnhuis in de omgeving van Utrecht? Q-Vignes Wijnimport is een gepassioneerde wijnimporteur uit Bilt, die verstand heeft van goede wijnen. Dit wijnhuis nabij Utrecht levert unieke kleinschalig geproduceerde wijnen uit goede wijnstreken. Denk aan bekende wijnstreken in Italië, Frankrijk, Spanje of Zuid-Afrika. Een heerlijke wijn uit Zuid-Afrika die zij aanbieden is de Olifantsberg wijn. Dit is een wijnsoort uit de wijnregio Breedekloof die ambachtelijk geproduceerd wordt door de Olifantsberg Family Vineyards. Olifantsberg wijn heeft een vernieuwende smaak. Doordat Q-Vignes een nauwe samenwerking heeft met deze wijnboeren, zijn ze in staat om Olifantsberg wijn voor een scherpe prijs aan te bieden. Een wijn van hoge kwaliteit hoeft namelijk niet duur te zijn. Een witte Olifantsberg wijn die zeer is aan te raden, is de Chenin Blanc. Deze wijn is gemaakt van druiven die op een leisteenachtige ondergrond groeien. Dit geeft de wijn een fijne mineraliteit. Andere wijnen van deze wijnboer heeft zijn: Blanc, Pinotage en Chenin Blank ‘Lark’.

Bestel gemakkelijk verschillende soorten authentieke wijnen

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van dit prachtige wijnhuis. Met hun kennis en passie voor wijn beschikken ze over veel meer soorten. Als restaurant is het moeilijk om continue te vernieuwen en de gepaste wijn te vinden voor hun menu. Daarom geven ze ook graag persoonlijk advies. Zo vindt u de perfecte wijn bij uw gerechten. Dus bent u in de regio van Utrecht opzoek naar bijzondere wijnen, bekijk dan gerust de webshop van dit wijnhuis.