2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Voor wie luchthaveninformatie zoekt in Duitsland zit goed op Flugeverfolgen.de!

Luchthavens in Duitsland worden steeds populairder onder Nederlanders. Dit komt omdat soms de vliegtickets vanaf bijvoorbeeld Frankfurt een stuk goedkoper zijn dan vanaf Schiphol. En voor sommige Nederlanders is een luchthaven in Duitsland ook nog dichterbij dan Schiphol.

Op Flugeverfolgen.de kun je van vrijwel elke grote luchthaven in Duitsland de aankomst en vertrektijden vinden op een aparte pagina. Zo heeft Frankfurt de pagina “ Frankfurt Ankunft “ waar je alle geplande aankomsten kunt vinden in een gemakkelijk overzicht. Maar ook kun je hier terecht voor zeer praktische tips en informatie omtrent de luchthaven en de procedures. Hoe kom je het gemakkelijkst bij de luchthaven met het OV? Of waar kun je allemaal parkeren en waar is dat het goedkoopst? Ook informatie over de faciliteiten is er te vinden en wat de incheckprocedure is. Verder is er van elke luchthaven ook een plattegrond te vinden. Op deze plattegrond vind je alle belangrijke locaties van het vliegveld. Waar de winkels zijn, waar je kunt eten en waar welke gates zich bevinden. Bekijk dus voor vertrek altijd de vertrekpagina van de luchthaven waar deze informatie te vinden is. Zo ga je dus altijd goed voorbereid op reis!

 Behalve Frankfurt kun je deze informatie ook vinden van de Luchthaven Tegel in Berlijn op de pagina Ankunft Tegel en verder tal van andere luchthavens in Duitsland.

Wanneer je iemand kent die vliegt vanaf Duitsland kun je op de radar op de mainpage, flugverfolgung van elke vlucht uitvoeren. Dit houdt in dat je de vlucht van diegene kunt volgen totdat hij op de bestemming bereikt is. Behalve de positie van het vliegtuig kun je dan de exacte aankomsttijd van dat vliegtuig zien. En behalve de aankomsttijd ook nog tal van andere informatie over die vlucht.

De Flugradar op flugeverfolgen.de is geheel gratis in gebruik en je kunt er dus onbeperkt gebruik van maken! Hiervoor hoef je ook echt geen expert te zijn in Duits, want de radar zelf is in het Engels. Voor alle Duitse vluchtinformatie zit je hier dus uitstekend!

https://www.2binsite.nl/flugverfolgung