2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Leasen bij een scooterwinkel

Toen ik laatst langs een scooterwinkel liep in Dronten, zag ik dat zij ook aan scooter lease doen. Klonk interessant! Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe scooter. Degene die ik het afgelopen jaar heb gehad, heb ik helaas moeten verkopen. En met flink veel verlies. Niet alleen in de verhouding met voor hoeveel ik hem heb gekocht en verkocht. Maar ook kijkend naar de reparatiekosten van het afgelopen jaar… Die zijn echt flink opgelopen! Daarom wil ik nu een eerlijke scooter. Eentje waar ik liever iets meer voor uitgeef, maar wat dan uiteindelijk wel gewoon beter is dan een waar heel veel onderhoud aan moet gebeuren. En toen zag ik dus die advertentie hangen, bij Polderscooter, over scooter lease. Toen zij de volgende dag geopend waren, ben ik er direct naartoe gegaan!

Nieuwe scooter leasen

Daar aangekomen zag ik direct vele mooie scooters. Ik vroeg aan een medewerker of dat die ook allemaal te leasen waren. En dat bleek inderdaad het geval te zijn. Hartstikke mooi natuurlijk. Zo had ik wel heel erg veel keuze! Door de medewerker ben ik goed geadviseerd over een aantal scooters waar ik in geïnteresseerd was. Het bleek in ieder geval dat hij heel erg veel kennis van zaken had. Daarnaast gaf hij aan dat wanneer ik voor scooter lease koos, ik voor all risk moest gaan. Dat kost dan weliswaar iets meer per maand. Maar zodoende is de scooter wel volledig verzekerd wanneer er iets gebeurt. Ik stemde daar dan ook mee in en heb dat erbij genomen. En dat allemaal voor een heel mooie nieuwe scooter. Ik vond het vooral belangrijk dat deze tenminste nieuw was. Zo was de kans op reparaties ook kleiner!

Scooter afgeleverd

Natuurlijk scheelde het dat ik dichtbij de scooterwinkel woonde. Maar de scooter werd de volgende werkdag al afgeleverd! Zij hebben die ochtend het vervoersmiddel rijklaar gemaakt. Fantastische service dus ook. Ik vind Polderscooter dan ook een echte aanrader.