2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Evenementen

Talloze evenementen

Het gehele jaar door zijn er meer dan voldoende evenementen om met uw bedrijf bij uit te pakken. Zo kunt u besluiten om goed uitvallende jaarcijfers te vieren met uw werknemers die uiteraard aan jaar hard hebben gewerkt om die te realiseren. Wellicht heeft u een jubileum te vieren of gaat er één van bovengenoemde werknemers na lange jaren trouwe dienst dan toch eindelijk met pensioen. Het bedrijfsleven kan af en toe wel een verzetje gebruiken, zeker in de lastige tijden van tegenwoordig. Hoe het ook zij, wanneer u als bedrijf of als werkgever een evenement wilt organiseren komt daar natuurlijk één en ander aan planning en regeling bij kijken. Wij, Your Choice Catering, willen u maar al te graag van dienst zijn op het gebied van catering.

 

Alles kan en mag

Alles kan en alles mag, dat is het credo dat wij voeren en daar staan wij dan ook paal en perk achter. Wij willen uw bedrijfsevenement zo zorgeloos mogelijk laten verlopen en uiteraard alles uw uit handen nemen zonder u het gevoel te geven dat u de controle verliest. Bij ons wordt ieder bedrijfsevenement op voorhand besproken en grondig uitgewerkt. Zo kunt u onder andere meedenken over de menukaart, de drankkaart en kunnen wij natuurlijk rekening houden met dieet- en/of allergiewensen. Wij verstaan ons vaak als cateraar nu reeds enkele jaren en hebben in die periode ervaring op gedaan die wij maar al te graag uitdragen en delen met nieuwe klanten. Prijzen worden dan ook altijd eerlijk besproken met u, en wij zullen een offerte op stellen alvorens we tot actie overgaan.

 

Een overzicht

Maar wat is er dan zoal mogelijk? We willen u natuurlijk een zo compleet overzicht geven van onze diensten en daarom hebben wij hier een aantal diensten opgesteld die Your Choice Catering aan u kan leveren:

–   Wij leveren diverse buffetten, deze kunnen zowel koud als warm zijn. Ook leveren wij thema buffetten.

–   Wij zijn in te schakelen voor zowel bedrijfsfeesten en –evenementen als particuliere partijen.

–   Wij zijn maar al te graag van dienst op de meest prachtige dag uit uw leven: uw bruiloft

–   Wij kunnen u eveneens adviseren en helpen aan een prachtige locatie om uw evenement of feest te vieren.

Dit is slechts een overzicht van onze vele diensten. Wees zo vrij om onze website te bezoeken en daar te ontdekken wat Your Choice Catering voor u kan betekenen.

 

Kwaliteit

Wij geloven dat kwaliteit en service voorop horen te staan. Daarom dragen wij onze professionaliteit hoog in het vaandel. Ons personeel is getraind en geschoold om uw gasten op de beste manier te ontvangen. Ook kunnen wij hier ook naar handelen aan de hand van uw wensen. Dus mocht u nou op zoek zijn naar een bedrijf dat meer is dan slechts een voedselleverancier, neem dan contact met ons op. Voor wanneer u zeker wilt weten dat uw evenement met beide voeten sterk in de aarde staat en dat het eten van de bovenste plank zal zijn. Zoals gezegd; alles kan en alles mag.