2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Handmatige en automatische spanbanden

Bent u op zoek naar handmatige of automatische spanbanden om een object goed vast te zetten tijdens het vervoer? In beide gevallen kunt u terecht bij Kleinmetaalshop.nl. Deze webshop heeft een ruim assortiment aan spanbanden. Welke soort spanband u ook nodig heeft: zij leveren het.

Spanbanden in vele soorten en maten

Er bestaan diverse soorten spanbanden in verschillende maten en lengtes. Zo zijn er gewone, automatische en bindrails spanbanden. Een gewone spanband is ideaal voor simpel thuisgebruik. Daarentegen kunnen automatische spanbanden meer gewicht dragen en stellen automatisch de strakheid van de band af op de lading. Automatische banden zijn voorzien van twee s-haken. Dit is een stuk veiliger en beter voor veelvuldig gebruik. Na twee ratels zit de lading muurvast. Tot slot zijn bindrails spanbanden handig voor rails-vervoersmiddelen.

Een greep uit ons assortiment:

  • Spanbanden 18 mm breed
  • Spanbanden 20 mm breed met klemsluiting
  • Spanbanden 25 mm breed met klemsluiting of ratel
  • Spanbanden 36 mm breed compleet
  • Spanbanden 45 mm breed met verstelbare gesp
  • Spanbanden 50 mm breed compleet
  • Eindloze spanratels
  • Automatische spanbanden
  • Autotransportbanden (onder andere geschikt voor op een autoambulance)

Cookiebeleid

Katrollen en karabijnhaken

Kleinmetaalshop.nl biedt ook katrollen en karabijnhaken aan. Katrollen zijn werktuigen die gebruikt worden om de trekrichting van touwen mee te kunnen veranderen. De werktuigen zijn gemaakt van verzinkt staal met daarbij een kunststof wiel. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk: enkel met een vast oog of de dubbele uitvoering met een vast oog en twee wielen.

Karabijnhaken zijn er ook in vele maten en uitvoeringen: verzinkte karabijnhaken, haken van RVS, aluminium karabijnhaken of een karabijnhaak met een schroefsluiting om te borgen.

Kleinmetaalshop.nl

Heeft u spanbanden, haken of werktuigen nodig? Bezoek dan de website van Kleinmetaalshop.nl. Al hun producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook geschikt voor professioneel gebruik.

Kleinmetaalshop.nl

Adres: Neutronstraat 15, 9743 AM Groningen

Telefoon: 050-3070010

Provincie: Groningen

https://www.kleinmetaalshop.nl/