2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Goedkoop Vliegen, hoe doe je dat?

Mensen pakken steeds vaker het vliegtuig. Wereldwijd steeg het aantal passagiers. Waren er in 2017 zo’n 4.1 miljard passagiers, in 2018 waren het er al 4,3 miljard! En aangezien de meeste mensen er weinig in vooruit gaan in koopkracht in Nederland, zijn mensen altijd uit op de beste deal.

Maar hoe vind je dan die goedkope vliegtickets? Na een zoektocht kwam ik uit bij de site van vluchtenvolgen. Het artikel luidt: 25 tips om een goedkope vlucht te boeken met Skyscanner

Een zeer handig artikel vol met praktische tips om zo goedkoop mogelijk van A naar B te vliegen. Persoonlijk betaal ik het liefst zo min mogelijk voor mijn reis om dan op de bestemming wat extra budget over te houden voor leuke dingen op vakantie. Zoals een keer extra lekker uiteten of een iets luxer hotel. Want zeg nou zelf, hoeveel verschil zit er daadwerkelijk tussen al die Airlines?

Skyscanner vergelijkt honderden Airlines met elkaar om voor de door jou gekozen data de goedkoopst mogelijke ticket te vinden. De service wordt gebruikt door miljoenen gebruikers wereldwijd! Toch zijn er ook miljoenen gebruikers die niet altijd alles uit de dienst halen. En zo stuitte ik dus op dat artikel. Wist je bijvoorbeeld al dat je tientallen procenten kunt besparen door een beetje meer flexibel te zijn in de data dat je wil vliegen? Of dat Skyscanner ook een prijsalarm functie heeft?

Veel mensen laten vaak geld liggen omdat ze niet alle tips en trucs kennen om geld te besparen. Last Minute boeken is over het algemeen bijvoorbeeld erg slecht voor de prijs die je moet afrekenen net als vliegen op een vrijdag.

Dus ik zou zeggen, ben je net als ik een koopjesjager? Lees dan nu het volledige artikel over skyscanner op vluchtenvolgen.nl en bespaar honderden euro’s!

https://vluchtenvolgen.nl/skyscanner/